Следва

Деми Мур в прекрасна форма на парти на Chanel

Who is she: 10 любими факта за Хайди Клум

Хайди Самуел, по известна с рожденото си име Хайди Клум е известна германска манекенка, продуцентка телевизионна водеща и актриса. Тя е един от ангелите на Victoria's secret и отговор на питанката ни от вчера Who is she?...

Други преди 11 години

Хайди Самуел, по известна с рожденото си име Хайди Клум е известна германска манекенка, продуцентка телевизионна водеща и актриса. Тя е един от ангелите на Victoria's secret и отговор на питанката ни от вчера Who is she?.

Ето и някои от най-интересните факти за нея:

1. Хайди Клум е родена на 01.06.1973 г. в Бергиш Гладбах, Германия. Израства в семейството на баща - Гюнтер П. (изпълнителен директор на козметична компания) и майка - Ерна (фризьорка).

2. След като завършва училище отказва да учи моден дизайн и решава да започне кариера на манекенка.

3. През 1993 г. Хайди Клум прекосява океана, за да работи в Маями. Малко по-късно се премества в Ню Йорк. От октомври 1993 г. живее в Манхатън.

4. Първият й договор е на стойност 300 хил. долара.

5. През 1996 г. регистрира марката Heidi Klum GmbH.

6. През 1997 г. за първи път се изявява на подиума на Victoria's Secret Fashion Show и сключва договор със световноизвестните производители на бельо.

7. През 1998 г. става първото немско момиче, което се появява (при това по бански) на корицата на "Sports Illustrated Swimsuit Issue", което означава 55 милиона читатели и нова доза популярност за Хайди Клум.

8. Личният й живот е доста цветущ. През 1997 г. се омъжва за фризьора Рик Пипино, но пет години по-късно се развеждат. Следва флирт с вокалиста на “Red Hot Chilli Peppers” Антъни Кийдис. Докато Хайди Клум попада в лапите на Флавио Бриаторе – автомобилния бос, известен със страстта си по топмоделите. Двамата се разделят, когато тя е бременна в шестия месец. През май 2004 г. се ражда дъщеричката й Лени.
Почти веднага след раздялата й със Флавио, тя среща Сийл, с когото се женят през май 2005 г. От брака си имат две деца – Хенри Гюнтер и Джоан Райли. Разбира се, отглеждат и малката Лени.
След като в началото на годината Хайди и Сийл сложиха край на брака си с днешна дата тя има връзка със своя бодигард Кристен Мартин. 39-годишният супермодел призна в ТВ шоу, че е много щастлива и, че е изгледала фима с Уитни Хюстън и Кевин Костнър от 1993 година "Бодигард", който сякаш е писан за нейния живот в момента.

9. Краката на Хайди Клум са застраховани за общо 2,2 млн. долара, като левият е оценен с 200 хил. долара по-малко, заради белег на коляното.

10. Моделът се изявява и като актриса - участва в сериала “Шеметен град” по ABC, играе епизодична роля в “Сексът и градът”, както и в комедията “Фризьори”. Известна е и като телевизионна водеща – Хайди Клум води реалити шоуто “Топ дизайнер” (“Project Runway”), за това си амплоа тя дори получава номинация за награда “Еми”.  
 

 

More Други