Следва

Гуинет Полтроу пред Даян фон Фюрстенберг: "Искам още деца, но съм стара за това!"

Зима е! Лорче, облечи се!

За любовта на Лора Караджова към изрязаните къси панталонки и мини полите знаем отдавна, но все си мислехме, че малкото момиче ще порасне и ще разчупи стила си...

People of art преди 11 години

За любовта на Лора Караджова към изрязаните къси панталонки и мини полите знаем отдавна, но все си мислехме, че малкото момиче ще порасне и ще разчупи стила си.

Уви, това не се случи и тази година!

Забелязахме Лорчето да забавлява гостите на откриването на най-новия търговски център в столицата в събота. Тя отново беше заложила на формулата, колкото по-малко, толкова по-добре и се появи на сцената пред многобройните си невръстни фенове, техните майки и... бащи, разбира се, само по бельо.

Не, че не беше достатъчно секси, но може би това е по-подходящ тоалет за някоя от нощните й изяви, а не за да пее пред деца на средна възраст 5 години. Но... както и да е, поне бащите им бяха щастливи!



Просто си мислехме колко хубаво щеше да бъде, ако г-ца Караджова беше заложила и на друг външен вид през всичките тези години. Знаем, че всяка дама, като нея, която е дребничка, може да изглежда перфектно, стига да се облече стилно и да подчертае плюсовете си и под плюсове в случая нямаме предвид миниатюрните размери.

Представяме си я в права пола до коленете с правоъгълен силует, ярък топ, който да запази индивидуалността й и чифт високи обувки. Или пък със скъсени панталони с висока талия, къс секси топ и отново обувки с висок ток. Но каквото и да избере Лора, за да разнообрази крайно скучната си визия, ние заставаме с две ръце "за" идеята, само да се облече различно... или поне да се облече, като за начало!

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра