Следва

Празничен Trend Report - Черна дантела

Тържествено и чисто - Donna Karan Pre-Fall 2012

От цялата прелест на Pre-Fall сезона, която видяхме до тук и предстои да гледаме в захлас от тепърва излизащите с...

All fashion преди 11 години

От цялата прелест на Pre-Fall сезона, която видяхме до тук и предстои да гледаме в захлас от тепърва излизащите с нови колекции дизайнерски марки, Donna Karan ни спечели с великолепната тържественост на моделите си, които лесно си представихме в концепцията на Новогодишната нощ.

Чиста и в неутрални цветове - черно-бяло, сиво, тази изключително женствена, леко Dior колекция омагьосва със силует и впечатляващи кройки на рокли, сака, палта, гащеризони и поли.

Странно как, но въпреки изяществото, се усеща и една фантастична пищност, която не е в детайли, нито в цветове, а във формата и изобилието от красота, която с удоволствие съзерцаваме и с още по-голямо бихме носили в делник и в празник.

Donna Karan Pre-Fall 2013 виждаме в следващите кадри: 






















































More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.