Следва

Този ясен обект на желанието - Celine лято 2013. Колекция обувки

Празничен Trend Report - Черна дантела

Изключително луксозното внушение на черната дантела се забелязва от есенно-зимните колекции на великолепни ...

All fashion преди 11 години

Изключително луксозното внушение на черната дантела се забелязва от есенно-зимните колекции на великолепни дизайнерски марки като Dolce&Gabbana, Nina Ricci, Valentino, Prabal Gurung (на снимката горе) и се оказва сред най-прелестните тенденции на сезона за вечер на коктейли.

Чисто черна и прозрачна е нейният съвършен вариант. Изключително секси действа, а в същото време е скъпа и ухае на изтънченост, каквато трудно се постига само с една рокля, но дантелата го може.

Ужасно много й прилягат бижута, както и тъмен, много дамски грим, като при Нина Ричи например - червени устни и опушени клепачи, или пък чисто лице като при Dolce&Gabbana и Valentino.

Много изискана и тежка като присъствие, роклята от дантела е съвършеният празничен аутфит, към който да добавиш само себе си и чифт прекрасни много фини обувки на ток, които да й прилягат.


Nina Ricci


Dolce&Gabbana


Dolce&Gabbana


Dolce&Gabbana


Valentino


Valentino

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.