Следва

Бижу преди Коледа: Jolly Jewels от Golden Rose

Демонстрация на елегантността - TONI&GUY и label.m на сцена в София

Само месец след официалната премиера в Лондон, станахме част от невероятното представяне на новата колекция...

Hair преди 11 години

Само месец след официалната премиера в Лондон, станахме част от невероятното представяне на новата колекция прически на TONI&GUY и label.m за 2013г. Гости от 180 човека се насладиха на легендарния тим английски коафьори, както и на някои от най-добрите български фризьори, сред които беше Гого от Арлет.

На 24 ноември едни от ключовите имена във фризьорската индустрия, Еймън Боръм и Джейн Стейси, се качиха на сцената във Военния клуб и направиха по 2 подстригвания и 2 боядисвания директно пред публиката. Резултатите, разбира се, бяха зашеметяващи, микс от асиметрия и разкошна фриволност, които, по думите на специалистите, се поддържат лесно в ежедневието.

Българска следа остави Руско Русев, превъзходен млад фризьор и посланик на label.m за България, който представи 2 свои визии в рамките на колекцията.

Последната доза запомнящ се детайл бяха и дрехите на момичетата от My agency, лично донесени от Еймън и Джейн. Сред тях бяха красивите творения на Giles, Diane von Fustenberg, COS, Todd Lynn.


















 

More Hair