Следва

Какво ново - Рисунка на Рафаело стана най-скъпата в света

Бионсе пусна първите кадри от документалния си филм

Световноизвестната певица реши да покаже по-самотната страна на славата в новия си документален филм I Am World Tour...

 

Movies & TV преди 11 години

Бионсе пусна тийзър на документалния филм, който режисира за HBO. Филмът ще включва непоказвани кадри от професионалния и личния живот на певицата и носи името I Am World Tour. Лентата е заснета по време на последното й световно турне. 

В краткото видео, което бе пуснато преди дни в мрежата, виждаме Бионсе като изпълнител, модел и като бъдеща майка. Певицата показва коремчето си по време на бременността и споделя, че винаги се е притеснявала за това колко от личния си живот да разкрие пред света.

Въпреки притесненията й, филмът е вече факт и неговата премиера се очаква да бъде на 16 февруари 2013 година. Филмът е продукция на HBO и встъпителните думи за него от президента на мрежата Майкъл Ломбардо са:

"Всеки познава музиката на Бионсе, но малцина познават Бионсе като човек”. Очакваме това да се промени, след като гледаме филма."

Историята във филма започва от родния град на певицата Хюстън и завършва с кадри от живота ѝ днес. Почетната главна роля е отредена на малката Блу Айви, която ще се появи както в професионално направени сцени, така и с видео от личния архив на световната дива.

Виж трейлъра:

 

More Movies & TV