Следва

Профил/Анфас със Светозар Кнезовски

Бих, не бих

След много изследвания на стилистите се вдъхновихме да научим твоята гледна точка. Допада ли ти начинът...

Interviews преди 16 години
След много изследвания на стилистите се вдъхновихме да научим твоята гледна точка.

Допада ли ти начинът, по който се обличат V.I.P.-ките и ти би ли носила такова нещо?




Есил Дюран<@SITE_URLstrong> – ако не си я познавал преди това, то присъствието й като член на жури в Music Idol създаде по-преки впечатления. Дори извън сцената Есил поддържа своя стил, в който силиконът трябва да се вижда или най-малкото да се очертава!






Камелия Тодорова<@SITE_URLstrong> – певица и актриса, и много стилна жена.
Класическо черно и бяло на сцената изглежда добре. На тези перли обаче не им е мястото там.





Стефка Костадинова<@SITE_URLstrong> – как се облича една световна рекордьорка в дисциплина „висок скок”? Тук е в палто от пух, вълна и разни леопардови нюанси малко е прекалено. Въпросът не е само да е скъпо, а и да става за носене!





Алекс Раева<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong> – глас и вкус, какъв ли стил ще роди? AGGATA<@SITE_URLa> е другото име на червенокосата певица.
Зелена риза, лилава жилетка, цветенце – до тук ОК! А този колан с кафява лачена тока? Свежо е и й отива!





Аксиния<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong> – след участие в Star Academy се издига до водеща на Евровизия. Пред прожекторите и камерите зелено в този си нюанс освежава лицето, пачката е модерна, а и определено грабва погледите. И то как?





Катето Евро<@SITE_URLstrong> – с първата асоциация за нея вече идва и Азис. Дали облеклото й пред големия екран все още е нива над неговото - атрактивно, но с благоразумната липса на сатен и камъни Swarovski.

More from View Sofia

More Interviews