Следва

Рекламната кампания на MaxMara прoлет-лято 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

2 минути и 22 секунди ни бяха нужни, за да пожелаем всички...

All fashion преди 11 години

Мъже в Диор

2 минути и 22 секунди ни бяха нужни, за да пожелаем всички мъже на света да са облечени така. Просто, семпло, прекрасно, както отива на очите, телата и талантите им.

Божественото черно-бяло видео, режисирано просто и гениално от френския режисьор Брус Вебер продължава точно 2.22 минути и ръси магия върху асфалта, каквато приляга и се очаква от мъжката линия на Крис ван Аш, подписана с Dior.

Филмът беше представен на голямото световно събитие за съвременно изкуство Art Basel Miami Beach, което се провежда в момента, а формалният повод е откриването на първия в Маями бутик Dior Homme.



Кампанията се казва Can The Music Fly?; в нея участват напълно автентични творци, всеки със солидни постижения и изключително лично присъствие. Балетистът Сергей Полунин, пианистът Мейсън Букери, виолончелистът Чарли Сим и цигуларят Клаудиус Агрипа, саксофонистът Пол Дезмънд, барабанистът Джо Морело, контрабасистът Юджийн Райт и Ню-Йоркската Филхармония.

Нямаме повече думи. Гледаме този филм и се усмихваме захласнато като деца.

Пролетно-лятната кампания на MaxMara





Пролетно-лятната рекламна кампания на MaxMara за 2013 година се появи в своята кафяво-зеленоока пълнота и ние страшно я харесахме. Моделът е Кейти Нешер, а обективът на Марио Соренти е запечатал освен забележително топлата й красота, още роклите, ризите и жакетите на италианската марка, до един в кафявата гама и производните землисти нюанси, и с елементи от животинска щампа. Компания им правят красивите геометрични чанти и пликове, класическите като форма и цвят очила и нежни високи сандали със златна пета.
Съвършените кройки винаги са ни били слабост, а тук те са в добрата си светлина.
 
Виж всички кадри тук>>

Resort 2013 на Acne на разположение онлайн, или...







... Удоволствието да се насладим в детайли на първите пристигнали Resort 2013 модели на Acne в онлайн магазина на марката, която, за щастие, доставя до България. Защото в изключителната селекция влизат няколко фантастични пуловера, чанта клъч в прелестно хладно синьо, кожени якета, за които бихме се отказали от няколко Коледни подаръка напред в името на едно, и, разбира се, култови боти с уникалния скандинавски почерк на Acne. 

Всички модели са на разположение тук>>

Proenza Schouler ще правят специална линия за обувки



Дизайнeрското дуо Proenza Schouler миналата седмица обяви стартирането на самостоятелна линия обувки заедно с италианската фирма "Iris SpA, която от 1993 г. насам има подписани договори за сътрудничество както с известни луксозни марки, така и с много oт младите дизайнери. Причината за това решение е популярността на обувките Proenza, които до сега дизайнерите Джак Маккълоу и Лазаро Ернандес създаваха сами. Това ново сътрудничество обаче ще донесе на всички нас, които обожаваме този лейбъл, количество прекрасни модели обувки, ще се подобри и качеството на изработка, както и възможността за доставки по целия свят и всички онлайн магазини. За да придобием представа за мащаба на този проект, идва фактът, че компанията Iris S.p.A. произвежда обувките за колекциите на Nina Ricci, Chloe, Jil Sander, Marc Jacobs, Rochas, Rodarte и други луксозни и обичани модни къщи.

Diesel Pre-Fall 2013









Пред очите ни е дебютът на новия творчески директор на Diesel Black Gold - норвежкият дизайнер Андреас Мелбостад, който замени София Кокосалаки през октомври тази година. И резултатът страшно ни харесва.

От четирите показани модела от колекция Pre-Fall 2013 става ясна леката смяна на курса на Diese от Мелбостад, който от познатия до сега спортно-градски шик, превръща стила на поверената му марка в glam rock, като стъпва на традициите на италианската компания за дънкови облекла.

И все пак в основата на тази колекция не е денимът, а кожата, чудесни манта, biker якета и панталони, както и ботуши създават цялото ново усещане за лейбъла, поднесено с норвежка студенина върху класическа италианска лежерност.
 

More All fashion