Галерията за модерно изкуство празнува трети рожден ден

 Голямата празнична експозиция на Дали отново изненада българската публика с непоказвани досега експонати, разкривайки малко позната страна от палитрата на испанския гений, вдъхновена от ренесансовата...

На 5-ти декември Галерията за модерно изкуство в София отбеляза третия си рожден ден с изложба, посветена на творчеството на Салвадор Дали. Деница Атанасова-Гергова, която е директор на галерията, събра приятели, колекционери и ценители на модерното и съвременно изкуство.

Голямата празнична експозиция на Дали отново изненада българската публика с непоказвани досега експонати, разкривайки малко позната страна от палитрата на испанския гений, вдъхновена от ренесансовата поетика и митични песнопения.


Всички творби от изложбата, която продължава до 31 януари 2013г са предназначени за продажба и могат да станат притежание на всеки любител на модерното изкуство.

Коментари: 2

K
Karolina (2012/12/11 / 08:56)
Деница винаги ми е приличала на елф - нежна и крехка. Определено ми е много симпатична с факта, че се появява в общественото пространство само когато има повод свързан с дейността й. Може би повече от така наречените ни светски личности трябва да вземат пример и да ни занимават с присъствието си когато са свършили нещо значимо, а не само, за да покажат новия си (в доста случаи несполучлив) тоалет.
G
Gers (2012/12/10 / 17:53)
Деница е прекрасна, толкова ефирна и нежна. Дано да сте снимали интересно облечените хора от събитието за някоя от рубриките си :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.