Следва

Christmas playlist - Празничното парче на Ева Кикерезова

Зоя сваля Рангел в „Столичани в повече” утре по bTV

 В следващия епизод на „Столичани в повече” Йордан има...

Events преди 11 години

В следващия епизод на „Столичани в повече” Йордан има трудната задача да убеди Славка, че между него и секретарката няма нищо повече от колегиални отношения.

Двамата „грешници” намират подпийналата от мъка г-жа Лютова в заведението на Пацо и смело се изправят пред нея с категоричното твърдение, че не са любовници.

Ще повярва ли Славея, че това, което е видяла в кабинета на съпруга си, всъщност не е това, за което си мисли и ще бъде ли кметът докрай искрен с нея, зрителите ще видят утре вечер от 21:00 часа по bTV.

Докато Гълъбина и Пацо се притесняват, че чувствата им най-вероятно са разкрити от Зоя, самата тя не си губи времето. Жената на кръчмаря кани в дома си Рангел и за негова изненада, се държи повече от мило с него. Чеканов определено е смутен от това предизвикателно поведение, което обещава да има продължение…

Положението на Спас и отец Григорий не е завидно. След като проникнаха с измама в двора на ромския барон, двамата са хванати в плен и подложени на мъчения.

В продължение на часове телата им са потопени във варели с ледено студена вода и героите вече виждат края на живота си… Доминик продължава с коварния си план и успява да се намърда в леглото на Мария. Как ли ще се развият нещата по-нататък? 


 

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.