Следва

Коледно настроение в златно: Пет златни коледни подаръка

Лято през декември: Изабели Фонтана по бански

 Декември е, да, и тихо се сипе втория сняг. Предновогодишната треска започва да...

All fashion преди 11 години

Декември е, да, и тихо се сипе вторият сняг. Предновогодишната треска започва да влияе на всички ни, но в същото време с пълна сила тече и подготовката за януарските круизи наблизо и далеч.

Точно в такова настроение - за слънце, топъл пясък и невъобразим релакс - ни отпраща прясно сниманата сесия с Изабели Фонтана в главната роля.

Снимките по бански и със сладолед в ръка са всъщност от рекламната кампания на ню-йоркския фешън гигант от Пето Авеню - Bergdorf Goodman.

Бразилката е готова за предстоящите безметежни слънчеви дни, стегната в Chanel, Jean Paul Gaultier, Rockaway, Queens и Norma Kamali, а зад фотоапарата е Анжела Пенета.

Картината е почти фантастична от нашия зрителен ъгъл в момента - летен ден, американско предградие, белоснежната Изабели Фонатана в пъстри бикини, слънчеви очила, ягодов сок с много лед в ръка и двойка червени сърца, татуирани на китката. 

100% утопия за всички ни, които през прозорците на офиса си виждат превъзходния софийски сняг да затрупва тротоарите. Но все пак, нали това е призвана да прави модата - да превърне живота в утопия и обратно. Колко хубаво.

















More All fashion