Следва

Топ модели като сирени в мокрия календар на Ivet Fashion

Да или не - Birkin на Hermes от Lego

Независимо от необичайния материал, чантата... 

All fashion преди 11 години

На нас идеята ни харесва. Забавлението с малките здрави тухлички на конструкторите Lego ни радва и до днес, нищо, че на врата си носим табелка "възрастен" /предпочитаме "голям", между другото/.

Да си ги представим на едра, красива и забележима чанта също ни допада.

Затова и се радваме на творението, доста хитро и интелигентно, без съмнение, на полската дизайнерка Агнешка Бернака, което представлява реплика на прочутата чанта Birkin от Hermès, само че изработена от детайли от прочутия детски конструктор.

Независимо от необичайния материал, чантата изглежда функционална, достатъчно удобна за ежедневно ползване и безспорно доста забележима.

Тук показваме екземпляр в черно, но я има и в други цветове - жълто, синьо, червено. Още по-симпатично малкото братче на Birkin става с етикета си - цената му е едва 400 долара, което сравнено с бомбастичните 5 000 за вдъхновителя, си е направо сделка.

Какво мислите обаче вие ни е много интересно - да или не на преиначаването, дори и толкова симпатично, на един от най-великите оригинали в историята на аксесоарите?








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.