Следва

Какво ново: Коледното видео на ангелите от Victoria's Secret

Топ модели като сирени в мокрия календар на Ivet Fashion

За поредна година модната агенция засне уникални кадри с най-добрите си седем топ модела...

 

All fashion преди 11 години

Мокрият календар на Ivet Fashion - WET вече е готов. За поредна година модната агенция засне уникални кадри с най-добрите си седем топ модела.

А ние дори и изправени пред опасността да посрещнем края на света, имаме малко време за красота и удоволствие в компанията на тези прекрасни сирени, които подканят всеки да се намокри, въпреки студеното време.

Изхвърлени на брега от вълните тази година са прекрасните момичета Кристина Милева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Луиза Григорова, Ива Янкулова, Евелина Тотева и Ивета Димитрова!

Всеки кадър в WET е дело на модния фотограф - Васил Германов и е заснет на безкрайно красивия частен плаж на курорта „Дюни“. 

Ето снимки на сирените...

Луиза Григорова



Дъщеря на Ивет Григорова (президент на „Ивет Фешън“), бивш топ модел, звезда от сериала „Стъклен дом“ и актриса в Народен театър „Иван Вазов“, която преди няколко седмици дебютира при стархотни отзиви с най-сериозната си роля до момента - тази на Елена Андреевна във „Вуйчо Ваньо“ на Чехов. Кадрите с нея в календара са едни от най-провокативните.


Кристина Милевa

Кристина Милева е един от най-успешните модели на модна агенция "Ивет Фешън". В последните две години тя участва във водещи дефилета по време на Седмиците на модата в Ню Йорк, Берлин и Милано. Кристина дефилира редом със световноизвестни модели за модния гигант Guess.Тя е рекламно лице на редица български марки и работи за най-известните български модни къщи. Медиите я обичат не само заради успехите на модния подиум, но и заради изненадите в интимния й живот. Красавицата беше в дълга връзка с любимия на женската публика актьор Деян Донков, а в последствие разкри връзката си със световно популярния фотограф Симоне Фалчета.


Кристина и Силвия

Силвия Димитрова





Силвия Димитрова е един от най-успешните български модели в чужбина. Тя стартира кариерата си на 15 години като откритие на "Ивет Фешън" и съвсем скоро прави първите си звездни стъпки. В Милано тя работи с водещите топ агенции "Мейджър" и "Фешън". Сред големите й успехи са световните кампании на "Волфорд", "Триумф", "Верде Вероника" и диамантения гигант "Де Биърс". Топ моделката е била на кориците на испанския и руския "Вог", както и на всички български списания. Снимала е кампании, каталози, реклами в цял свят. Силвия е работила с едни от най-добрите световни фотографи и стилисти и се ползва сред тях с реномето на един от най-работоспособните и коректни модели. Последната й зашеметяваща корица е за чешкия Esquire. Силвия обожава работата си като модел и отдава почти цялото си време на модните си ангажименти. Красавицата с перфектни мерки не обича да споделя факти от личния си живот.

Ива Янкулова



Ива Янкулова е модел, който е имал шанса да обиколи цяла Азия, снимайки за местни брандове в Токио, Шанхай и Сеул, където е работила за престижните списания „W“ и корейското издание на ”ELLE”.
Моделката с невероятно тяло и ръст 170 см. е студентка в Художествената академия и бивше гадже на актьора от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов.

Евелина Тотева



Евелина e сред най-успешните модели на "Ивет Фешън" в световен мащаб. Тя пътува между Париж, Лондон и Ню Йорк, дефилирайки и снимайки кампании от световен мащаб за брандове като: "Вера Уонг" „Криция“, „Филип Плейн“ и др. Евелина се завърна у нас след два месеца в Токио и още два в столицата на модата - Милано. В Токио красавицата имаше честа да заснеме кадри, които излязоха и на страниците на френския "Вог". Месец по- късно излязоха нейникте снимки в италианската версия на списанието, с което българката стана една от малкото наши модели удостоени с честта да блестят там.

Християна Димитрова



Християна Димитрова е победителката от конкурса „Ивет Фешън Топ Модел 2011“. Открита е случайно от скаут на Ивет Фешън и започва кариерата си в модата с летящ старт. Първите модни ангажименти на красавицата зад граница я отведоха в Токио и Милано, където тя се пребори с оспорвана конкуренция, за да позира пред водещите модни фотографи на Апенините по време на модната седмица. У нас е лице на модните марки „Gene“ и „Fede“.

Ивета Димитрова



Ивета Димитрова е сред любимите лица на фотографите у нас заради силното си артистично излъчване. Това е причината да се появи на кориците на всички топ списания у нас и да работи успешно в Милано. Красавицата е страстен меломан.




бел.ред. На първата снимка от ляво на дясно са Християна, Луиза и Евелина.





 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.