•  

Editors' choice - Първа пролет, първа радост

Последният път, когато се зарекохме да свършим това-онова беше по Нова Година и добре, че има Първа Пролет, за да...
Последният път, когато се зарекохме да свършим това-онова беше по Нова Година и добре, че има Първа Пролет, за да повторим заклинанието. И дано се сбъдне!

Сред "току-що" цъфналите дървета навън планираме много нови неща, ето кой какво на първо време:
Тони
Ех, тази пролет! Събуждат ти се всякакви желания - да си купиш нещичко, да се разкрасиш, да попътуваш и какво ли още не! С първите не толкова слънчеви пролетни дни ще си направя леко разтоварване в храненето и ще обиколя магазините за малко шопинг терапия. След това ще си хвана чантичката, пътувайки за Сандански, например. Ето това е пролетно презареждане на батериите!
Делчо
Първа Пролет, Първо бяло D3 :) :) :) Това е нова, специална серия фотоапарати за сватба!
Васил
На първа пролет първо е време за едни яркожълти обувки. Да сме в тон
със сезона. Няколко пролетни броя на чуждите модни списания, за да сме информирани какво правят колегите. Не на последно място, една почивка в Лондон, няма да ми дойде зле. Ама обувките са на първо!!!
Ива
На първа пролет, първа нова коса. Различна, лека, свежа - пролет му кажи! Това е идеално време за промени в цвета и формата на косата. Обикновено тя се нуждае от нови сили след зимата, така че да премахнеш 10-на сантиметра е екстра.
Ивана
Първа пролет, първа почивка. Градусите, където съм в момента, са -16, но пък слънцето и пистите ми греят сърцето! До скоро!

Гергана
Първа пролет иска нещо ново. Нов гардероб, нова прическа, грижа за маникюр и педикюр, абе нов човек, както се казва!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.