Следва

Мики Рурк и младото му руско гадже на обяд в Бевърли Хилс

Christmas playlist - Празничното парче на Йоанна Дарк

И в днешния ветровит ден отново ще те стоплим с музика, а за ескалиращото ни коледното настроение...

Music преди 11 години

И в днешния ветровит ден отново ще те стоплим с музика, а за ескалиращото ни коледното настроение този път ще се погрижи Йоанна Драгнева.

Сигурно я помниш като бившата вокалистка на Deep Zone Project, с която групата достигна финала на Евровизия през 2008 г. и която след това напусна момчетата, за да стартира соловата си кариера под псевдонима Йоанна Дарк. С днешна дата очакваме чисто новия сингъл на певицата, който е в колаборация с лъчезарния италианец Лео и се казва "100 неща". Автор на музиката й е Васил Пармаков, а за аранжимента и мастеринга се е погрижил DJ Роско. Видеото ще стане готово до Коледа, а песента, която ще слушаме заедно с Йоана, докато чакаме премиерата му ще е  "'All I Want For Ckristmas Is You" на Марая Кери. 

"Моята любима коледна песен е "All I Want For Ckristmas Is You" на Марая Кери. Всяка година я слушам още от началото на декември, когато се слага и коледната украса. На всякъде става светло и красиво, блестят цветни лампички, носи се аромат на канела и всички са весели и усмихнати. Затова и този месец от годината ми носи най-много радост. От тази песен винаги лъха полжително настроение и както се пее в нея не е важно какво ще има под елхата, важното е да си заедно със семейството и любимите си хора, защото само тогава празникът е истински!"
 




Виж всички песни в Christmas playlist    


 

More Music