Следва

Какво и как в дните преди тържеството - Мaска за лицето с куркума

Страхотна коледна промоция за мъже в Derma Vita

Прекрасният екип ни предлага две чудесни промоции- лазерна епилация на подмишници за мъже с минимум 25% намаление+ безплатна консултация и заличаване на венички и капиляри в областта на носа с 10% отстъпка.... 

Body преди 11 години

Открихме страхотна промоция в една от най-добрите клиники за разрешаване на редица естетични и дерматологични проблеми- Дерма Вита.

Прекрасният екип ни предлага две чудесни промоции- лазерна епилация на подмишници за мъже с минимум 25% намаление+ безплатна консултация /тук>> / и заличаване на венички и капиляри в областта на носа с 10% отстъпка и отново консултация /тук>> /.

Клиниката работи с един от най-добрите лазери за епилация и златен стандарт в света, а именно диодният. Лазерът притежава много висока енергия и по този начин осигурява голяма ефективност на процедурите. Уредът MeDioStar има специална охлаждаща приставка, която допълнително предпазва епидермиса от нагряване.

Освен това, с него могат да се третират различни типове кожа и косми, като безопасността за хора с по-тъмен цвят е доказана и ефектът е сигурен. Поради спецификата си, лазерната епилация на зоната под мишниците дава изключително добра резултатност на трайно обезкосмяване само с няколко процедури.

В крайна сметка, благодарение на модерната технология, диодният лазер на немската фирма Ascepion прави истински чудеса с изключително малък риск от странични ефекти като слабо зачервяване, което обаче изчезва след няколко минути след процедурата.

Втората процедура, която моментално ни грабна е лазерно третиране на кръвоносни съдове на носа, което често се среща при мъжете. Благодарение на системата Excel V, която комбинира няколко лазера, ефикасността е 100% сигурна и видима.

Може да зарадвате любимия мъж за Коледа с нещо полезно, на добра цена и много ефикасно!


 

More Body