Следва

Глас за награда

Изкуство за теб

От 1 април столичният ресторант „Рататуй” на площад „Света Неделя” 16 поставя началото на нова културна...

Галерии преди 16 години

От 1 април столичният ресторант „Рататуй” на площад „Света Неделя” 16 поставя началото на нова културна инициатива, която дава поле за изява на млади творци на различни видове изкуство.

Програмата „Art-a-Toi”<@SITE_URLstrong> (от фр. „Изкуство за теб”) е шанс за хора на изкуството - режисьори на късометражно кино, художници, скулптори - да покажат свои творби пред публика в една нестандартна обстановка.

Всяка сряда вечер от месеца гостите на ресторанта ще могат да видят късометражни шедьоври на български режисьори от различни жанрове. Филмите ще бъдат прожектирани на всеки кръгъл час между 18.00 – 23.00 часа.

Отличеният от президента Георги Първанов филм - „How to stay here” на Петьо Будаков - ще открие филмовата програма на „Art-a-Toi” на 2 април.

Програмата „Art-a-Toi” <@SITE_URLstrong>има за цел да се превърне в дългосрочна инициатива в подкрепа на младите творци.

Всеки, който иска да представи свой авторски труд, е добре дошъл в ресторант „Рататуй”<@SITE_URLstrong>. Очакваме и всички вас, които искате да задоволите глада за изкуство и кулинарни шедьоври едновременно!

Програмата на „Art-a-Toi”<@SITE_URLstrong>

2 Април<@SITE_URLstrong>
„How To Stay Here”, филм на Петьо Будаков, награден от президента на Република България Георги Първанов.
„Странджа”, филм на UFOtv, участвал в кампанията против застрояването на парк Странджа.

9 Април<@SITE_URLstrong>
„29 Октомври”, филм на Bed Bug studio и UFOtv, финалист във фестивала Cinema Sport Fest.
„Японското майсторство за владеене на боен меч”, филм-демонстрация от Добромир Добрев и Росен Хараланов, участници в „Кандидати за слава” в „Шоуто на Слави”.

16 Април<@SITE_URLstrong>
„Walking Man”, филм на Contrabanda и Trol Zone.
„Circus”, филм на UFOtv.

23 Април<@SITE_URLstrong>
„C.U.”, филм на UFOtv.
„Не всеки е Ромео”, филм на Слави Каменов и New Generation Arts, финалист във фестивала за късометражно кино „Love Is Everything”.

30 Април<@SITE_URLstrong>
„Punishment and Crime”, филм на Шменти Капелли, носител на първа награда за анимация на конкурса Филмово предизвикателство „За детето” 2007.
„Smells Like Love”, филм на Иван Попов, носител на първа награда за анимация на фестивала за късометражни кино „Love is Everything”.<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии