Кампаниите: Louis Vuitton пролет/лято 2013

13-12-2012 Текст: ViewSofia Фотография: Стивън Мейзел
Добави коментар

Току що бяха показани пилотните кадри от новата рекламна кампания на Louis Vuitton, в която модели-двойници, облечени в геометрично принтирани костюми се мултиплицират върху нещо, напомнящо шахматна дъска, също геометрично принтирана, но в жълто.

Това е резултатът от работата на фотографа Стивън Мейзел, ангажиран за снимките тази година. Идеята за графичния под иначе е на художника концептуалист Даниел Бурен, и беше представена в този й вид още при дефилето на бранда в Париж в началото на октомври.

Бурен е и авторът на тематичните витрини със същия мотив, които ще изгреят в определени бутици на марката през март 2013.

Дублираните образи, по думите на креативния директор на модната къща Марк Джейкъбс, които лично е избрал моделите един по един, всъщност са основното ударение и цялостен замисъл на кампанията. Дали са удачни, имате думата вие.


 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още