Следва

Коледни подаръци за НЕЯ - Пълен списък на всичко, което заслужава

Мария Илиева е новото лице на AVON

Мария Илиева, певицата с кадифен глас и топли кафяви очи, ще бъде новото лице на AVON България през 2013 г. Със своето позитивно излъчване, естествена красота и безупречен професионализъм, тя е блестящ пример за... 

All fashion преди 11 години

Мария Илиева, певицата с кадифен глас и топли кафяви очи, ще бъде новото лице на AVON България през 2013 г. Със своето позитивно излъчване, естествена красота и безупречен професионализъм, тя е блестящ пример за успешна дама.

„За мен е чест да се присъединя към голямото семейство на AVON. Това е компания, която се грижи за красотата и благоденствието на жените по света, дава им възможност да се развиват и ги прави уверени в собствените им възможности”, сподели Мария Илиева. „Чувствам се поласкана да се наредя сред едни от най-успешните и красиви жени-посланици на AVON в света като Рийз Уидърспуун, Салма Хайек, Фърги, Мила Йовович, и Ивет Лалова, които са голямо вдъхновение за мен”, допълни певицата.


Мария Илиева е втората българка, която AVON избира за свое лице в България след Ивет Лалова, посланик на компанията през 2012 г. Съвместната история на българската поп-икона и AVON започва още преди 10 години, когато тя става първият посланик на кампанията на марката срещу рака на гърдата „От любов към живота”. Чаровната Мария продължава да демонстрира загрижеността си към тази важна за българската жена тема активно и до днес.

„Щастливи сме, че вдъхновихме Мария Илиева да стане лице на марката през следващата година, тъй като това беше едно логично продължение на успешното ни партньорство през годините. Тя е изключително талантлива и всички нейни успехи не само на сцената, но и извън нея, ни карат да се гордеем с факта, че тази красива и успешна жена ни подкрепя като лице на AVON и посланик на филантропските ни кампании”, сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за регион Дунав.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.