Следва

14 декември, петък - Алесандра Амброзио в Сао Паоло

Наистина ли знаем всичко за СЕКСА!? Недостатъчно, според хитовото италианско шоу "Секс образование", което стартира по Fox Life

Автор и водещ на предаването е италианската писателка и журналистка Нина Палмиери, която изследва секса със специалисти, артисти, хора от сексиндустрията и, разбира се, заедно с много мъже и жени, които... 

Love преди 11 години

Сексът на всеки четвърти българин страда от икономическата криза, а младите жени у нас предпочитат пълноценното сексуално изживяване, пред това да са верни, сочат данните от представително онлайн проучване на сексуалните навици на българите, проведено от Fox Life и Gemius.

Проучването е направено през ноември сред 600 души в България и Сърбия, а резултатите бяха обявени в началото на кампанията на FOX Life „Да поговорим за секс“, което се случи в изключително приятната обстановка на Studio 5 днес, 13 декември. Причината да научим това е, че от 23 декември до края на февруари любимият канал на малки и големи Fox Life започва да излъчва италианското хитово предаване „Секс образование“

„Секс образование” (Sex Education Show) започва да се излъчва в България по FoxLife на 23-и декември 2012  от 22:10 часа.

Автор и водещ на секс токшоуто е италианската писателка и журналистка Нина Палмиери, която изследва секса със специалисти, артисти, хора от сексиндустрията и, разбира се, заедно с много мъже и жени, които просто обичат секса.

Сред завивките на огромно двойно легло, което беше специално донесено от Италия и което обикаля най-очарователните площади там, Нина прави своето проучване за природата и изненадите на секса от севера до юга в държавата на безкрайно вкусната паста.

Чаровната журналистка кани мъже и жени от всички възрасти и социални прослойки да скочат в леглото с нея, за да разказват историите си без задръжки и да превърнат в нещо естествено дори и това, което незнайно защо все още приемаме за табу.



Нина не просто се заема да развенчае някои от митовете за секса, но сама се подлага на експерименти, за да открие нови начини да води по-осъзнат и удовлетворяващ живот.



С уникалния си стил, едновременно ироничен и безгрижен, Нина обсъжда всичко за секса. С футболен отбор тя дискутира колко мъже знаят какъв размер презервативи да избират и познават ли анатомията на женските полови органи. В компанията на тийнейджъри, които откриват секса през интернет, Нина ще докаже, че семействата им не са наясно с техните нужди от информация и сексуално образование.


Нина в леглото с родния сексимвол Дидо, вокалист на група D2

Напълно естествена, Нина отговори на всички провокативни въпроси без свян и задръжки, с което спечели доверието ни на зрители и с нетъпрение чакаме датата 23-ти декември, когато е стартът на шоуто й по FoxLife. 

Зрителите на формата пък ще могат да задават въпроси на фен страницата на канала във Фейсбук, а решения на казусите им ще търси сексологът доц. д-р Румен Бостанджиев. Колко и какво знаем за секса ще бъде основна тема и в сайта на канала, а ViewSofia като партньор на кампанията ще следи с интерес всеки любопитен секс казус. 
 

More Love