Следва

Контрасти и металически отблясъци в Proenza Schouler pre-fall 2013

Какво ново - Лични модни вещи на Грета Гарбо на търг в Лос Анджелис

Сред уникалните модни неща, които са обявени за публична продажба, са куфар Louis Vuitton, в който актрисата е...

All fashion преди 11 години

Днес и утре в търговете на аукционната къща Julien's Auctions в Лос Анджелис всички с възможности, които таят признателна любов към иконата на златните времена на Американското кино и великолепна жена Грета Гарбо, могат да се сдобият с вещи, принадлежали на холивудската звезда, взети от личния й гардероб.

Сред уникалните модни неща, които са обявени за публична продажба, са куфар Louis Vuitton, в който актрисата е съхранявала всичките си обувки, нейната огромна мания, по време на пътуванията си по света, чек за закупуване на дрехи от шивашкото студио на Лили Даш в Ню Йорк, една ежедневна рокля Pucci, разкошна черна за коктейли, гривна с инициалите на звездата, очила, палто, нейни фото портрети от 30-те години на миналия век.

Първоначалната стойност на една рокля е между 800 и 1500 долара, а на очилата между 300-500 долара, които е възможно да стигнат до небесата като суми. Представяме си какво е удоволствието да притежаваш нещо, принадлежало на най-великата актриса от периода на нямото кино и след това, което само по себе си е безценно изживяване.


















 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.