Следва

Кашмирена прегръдка

Коледни подаръци за НЕГО - Пълен списък на всичко, което заслужава

До Коледа остават точно 11 дни. За последното се въоръжаваме с търпение, проучваме кой какво си е пожелал тайно...

Shopping преди 11 години

До Коледа остават точно 11 дни. Почти две седмици, през които реалността вече се е изместила от фантазиите за приказно семейно тържество с красиво подредена маса, върху която са разположени седемте или единайсетте постни ястия. Песните и филмите са само Коледни, лампите - прелестно разноцветни, а опаковките с подаръци блестят като съдържанието в тях.

И става обратното на 24 декември - фантазията се превръща в реалност, любима на всички, особено любима - частта с изненадите под елхата.

За последното се въоръжаваме с търпение, проучваме кой какво си е пожелал тайно и полагаме всички усилия да зарадваме с идея, емоция, смисъл, необходимост. Защото е Коледа и точно в тази дума, изречена на глас или на ум, изчезват всички съображения ала бюджет и разум, оставяйки се в омаята на разточителния шопинг поне веднъж в годината.

И точно тук се намесваме ние, защото добрата идея за подарък е сред най-скъпите покупки. Всичко, което си струва да подарим на този вълшебен ден, включваме в нашите Коледни списъци. Първо го направихме за НЕЯ, а днес се посветихме на НЕГО, докато на финала на седмицата оставихме - ДОМА и ДЕЦАТА.

Виж още: 
Коледни подаръци за НЕЯ - Пълен списък на всичко, което заслужава
 

More Shopping