Следва

Орландо Блум и Миранда Кер пред развод?

Звездните сватби на 2012!

Някои от най-популярните личности сключиха брак със своите половинки, на пищни или скромни церемонии, за които медиите изписаха много...

People of art преди 11 години

Освен разделите и разводите, за които вече писахме, и тази година звездни сватби не липсваха. И тази година редица известни личности се врекоха във вечна любов и се разделиха с ергенския си живот.

Някои от най-популярните в света сключиха брак със своите половинки, на пищни или скромни церемонии, за които медиите изписаха много. Вижте обаче кои са сватбите на годината в нашия обобщаващ материал: 

Кери Мълиган и Маркъс Мъмфорд



26-годишната британска актриса Кери Мълиган се омъжи за приятеля си, вокалистът на фолк рок бандата Mumford & Sons - Маркъс Мъмфорд, през април. Двамата сключиха брак във ферма в английска провинция, а службата беше обслужена от бащата на Маркъс – пастор Джон. Сватбата бе уважена от близо 200 гости, сред които - Сиена Милър, Колин Фърт и Джейк Гиленхал.

Марк Зукърбърг и Присила Чан



Бащата на социалната мрежа Марк Зукърбърг каза "ДА" на дългогодишната си приятелка Присила Чан на скромна церемония в двора на къщата им в Пало Алто, Калифорния, пред по-малко от стотина души. Двамата запазили в пълна тайна случващото се и всъщност присъстващите гости дори не подозирали, че ще се озоват на сватба отивайки на организираното от влюбените тържество по повод дипломирането на 27-годишната Чан.

Марая Кери и Ник Кенън



Марая Кери и Ник Кенън подновиха брачните си обети за четвърти път, на върха на Айфеловата кула. Звездите се вричат във вярност един на друг всяка година по случай годишнината от сватбата им. Двойката се венча през 2008 години на 30 април.

Синтия Никсън и
 Кристин Маринони 




Актрисата Синтия Никсън, по-позната като Миранда от "Сексът и градът", сключи брак с дългогодишната си приятелка Кристин Маринони. Двете се сгодиха преди три години, но чакаха да легализират гей браковете в Ню Йорк преди да вдигнат сватба. И ето, че това стана миналото лято. Сватбата им става година след като Маринони роди техния син - Макс Елингтън Никсън-Маринони. Бащата, естествено, е неизвестен донор.
Двете младоженки са заедно от 2004 г.

Крис Нот и Тара Уилсън



Крис Нот, познат повече като Тузара на Кари от сериала "Сексът и градът“ също вече е женен мъж. Той се врече във вечна вярност на Тара Уилсън в началото на април на хавайския остров Мауй. На церемонията са присъствали десетина от най-близките роднини и приятели на младоженците. Церемонията е била изключително романтична, а след венчавката всички са се отправили към ресторанта на един от най-луксозните хотели на острова, за да отпразнуват щастливото събитие.

Матю Макконъхи и Камила Алвиш



Матю Макконъхи и Камила Алвиш сключиха брак на частна церемония в дома си в Остин, щата Тексас през юни. И двамата изглеждаха чудесно, актьорът в черния си смокинг, а Камила в прекрасната си бяла булчинска рокля с дълги ръкави, блестяща прическа, висящи сребърни обици и красив воал. Двамата са заедно от 2006 г. и дори имат вече две деца - момиченце на 2 години и момченце на 4, но споделят, че са взели решение да се оженят, заради ритуала на брака, който приемат като едно ново приключение.

Джак Озбърн и Лиса Стенли




Най-малкият член на семейство Озбърн – Джак също вече е семеен мъж. Той каза "Да" на приятелката си Лиса Стели на церемония в хотела „Четири сезона" на Хаваите. Двойката има малка дъщеричка на име Пърл Клементин, която бе почетен гост на венчавката им. Сватбата бе малка и в тесен семеен кръг.

Дрю Баримор и Уил Копелман 



Американската актриса и продуцент Дрю Баримор мина за трети път под венчило в средата на годината. Избраникът й този път бе арт консултантът Уил Копелман, а по време на сватбата им Дрю вече беше бременна с първото им дете. През октомври актрисата роди момиченце, което кръсти Олив.

Маргарита Мисони и Еуженио Амос



В пищна рокля, богата на котюр елементи, дълга до земята и от висококачествена коприна Misssoni, се омъжи наследницата на клана Мисони - Маргарита. Дъщерята на творческия директор на италианския лейбъл Ангела Мисони стана законна съпруга на автомобилният състезател Еуженио Амос, а двамата предпочетоха традиционно италианска церемония в цигански стил, която, според нас, бе една чудесна алтернатива на шатри, луксозни паркове или самотни плажове, както го правят обикновено богатите и известните.

 Натали Портман и Бенджамин Милпие




Красивата актриса Натали Портман се омъжи на 4-ти август за хореографа Бенджамин Милпие. Двамата се ''взеха'' в дома им в Калифорния на специална еврейска церемония. Гостите на щастливото събитие били около 60 човека.

Ан Хатуей и Адам Шулман



Актрисата Ан Хатуей и партньорът й Адам Шулман си казаха "ДА" в частен имот на брега на Тихия океан в края на септември. 29-годишната звезда беше заложила на рокля Valentino, специално създадена за случая, заедно с воал, прикрепен с лента в стила на 20-те, а младоженецът на елегантен черен смокинг с папийонка. От информацията в световните медии разбираме, че церемонията е била доста пищна с бяла, розова и пасторална тематика, а сумата, която трябвало да платят млaдоженците само за цветя, била повече от 100 000 долара.

Холи Валанс и Ник Кенди  




Австралийската певица и актриса Холи Валанс се омъжи за годеника си милиардер Ник Кенди на бляскава церемония в Калифорния. На сватбата присъстваха членове на семействата на младоженците и гости от целия свят, а 29-годишната булка бе с екстравагантна рокля от J'Aton Couture, дълъг винтидж воал от дантела и тъмно червен букет. 39-годишният младоженец пък бе в смокинг на Долче и Габана.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли




Канадският актьор Райън Рейнолдс сключи брак с актрисата Блейк Лайвли на тайна церемония в плантацията "Хол" в Южна Каролина. Сватбата им е била през септември, но все още нито един от двамата не е разказвал за този щастлив момент.

Боби Браун и Алисия Етеридж



Бившият съпруг на покойната звезда Уитни Хюстън Боби Браун се ожени за годеницата си Алисия Етеридж. Щастливата двойка сключи брак през лютото в присъствието на роднини и близки приятели в Хавай.Тригодишният син на двойката Касиус носеше пръстените, като двамата с баща му бяха облечени с червени костюми и маратонки. По-големите деца на Браун - 23-годишният Ландън, 22-годишната Ла Принсия и 19-годишният Боби-младши също присъстваха на церемонията, но 19-годишната Боби Кристина, която е негова дъщеря от брака му с Уитни, обаче не беше сред гостите.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл



Сватбата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл сигурно е една от най-скъпоструващите за изминалата година. Според спекулациите на медиите тя е струвала около 6.5 милиона долара на младоженците. Не само заради бледо розовата рокля Джанбатиста Вали, която носеше булката и смокинга на младоженеца от Том Форд, а и заради мястото - курорта Borgo Egnazia в Италия, на който те си спретнаха пищно 3-дневно тържество.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра