Следва

Играй за секси Коледа в дантела и сатен от Palmers

Какво ново - Джорджо Армани и Шон Пен със съвместна благотворителна кампания

Седемдесетгодишният италиански дизайнер Джорджо Армани е едно от двете звездни лица в нова благотворителна ...

All fashion преди 11 години

Седемдесетгодишният италиански дизайнер Джорджо Армани е едно от двете звездни лица в нова благотворителна кампания, за която си сътрудничи и позира на черно-бял фотос с холивудския актьор Шон Пен.

Двамата силни мъже обединяват усилията си за серия от благотворителни мероприятия, насочени към решаване на проблемите на остров Хаити, съобщава модният ежедневник WWD.

Мащабна кампания на Армани и Пен ще бъде организиран с подкрепата на организацията J/P Haitian Relief Organization, основана от актьора след земетресението в Хаити през 2010 г., и е насочена към подобряване стандарта на живот в Карибската република чрез набиране на парични средства, които да финансират развитието на острова. Продължителността на съвместната кампания на Джорджо Армани и Шон Пен ще бъде 1 година.

Припомняме, че през януари 2010 г. остров Хаити пострада от серия земетресения с различен магнитут, между 7.7 и 5.5 по Рихтер, а поради ненадеждното строителство на сградите там, общият брой на жертвите бе с потресаващата цифра от 223 хиляди души.

 

 

More All fashion