Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Аутфит за вдъхновение - Кара Делевин и бляскавата металическа рокля

Прекрасна свежа идея за празничната нощ в металически цветове ни дава страхотната британка Кара Делевин...

All fashion преди 11 години

Прекрасна свежа идея за празничната нощ в металически цветове ни дава страхотната британка Кара Делевин, която умело и с усета на моден човек е сложила зеленото мини от пролетната колекция на Burberry Prorsum в златисти отблясъци върху фината си, дългокрака фигура, съчетала я в ансамбъл с обувки в цвят сребро и жесток клъч в изящен размер.

Към тази тържествено бляскава тема Кара е добавила лек опушен грим, с плътно изразени вежди с тъмен молив и очна линия на горните клепачи, грим, който балансира ефекта на метала със спокойните, неутрални и меки цветове.



С червен педикюр, но маникюр в нежно розово, едва доловимо като нюанс, много пръстени и никакви други украшения, Кара е перфектна и в детайлите. Косата й е права, естествено руса и свободна.

Аутфит за парти с много светлини, силна музика и жесток купон до сутринта на 2013-та.



Подобна рокля в металическо зелено има в H&M, за прекрасната сума от 25 лв. 
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 33 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.