Следва

Първа публична изява на Кейт Мидълтън - бременността й отива

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия...

All fashion преди 11 години

Колекция Pre-Fall 2013 на Narciso Rodriguez

Страшна колекция! Всичко в нея е пипнато до последния декоративен шев и радва окото, ръката и тялото. Удобни видимо дрехи, при спазване на съвършена линия, прекрасен усет към детайла, перфектни аксесоари, нежни и силни цветове. Въздържанието на тази колекция е силата й на пръв поглед, впоследствие разгръщаш пласт след пласт омагьосващо майсторство, което не се среща често. Нарцисо Родригес отдавна прави наистина прекрасни неща, но колекцията Pre-fall 2013-2014 е повече от сполучлива - строга офис естетика с много женственост и сексапил. Сиво, бяло, черно и бежово и единствен проблясък в червената гама - от корал до вишна. Много чиста и конкретна работа, хармонична и привлекателна.

Изобщо, как да не обичаш есента, щом те облича така?

Виж всички снимки тук>>

Dress Code Cocktail 



Dress Code Cocktail е елегантна празнична сесия в Marie Claire, Италия. Месецът е декември, и логично, поради заглавието, но и поради момента, в нея се разказва за коктейлни рокли, коктейлно настроение, флирт, очакване, емоция и начина да ги уловиш наведнъж под формата на рокля, бижу, грим и излъчване.

Да, такъв декември ни харесва. Фотограф е Наги Сакай, стилист Лаура Сеганти, а модел - Али Стефенс.

Виж цялата сесия тук>>

Джесика Частейн на четири корици на W Magazine, януари


Джесика Частейн by Mickalene Thomas


Джесика Частейн by Chantal Joffe

Джесика Частейн by George Condo


Джесика Частейн от Rineke Dijkstra

Актрисата, която се прочу с играта си в първенеца на кинофестивала в Кан през 2011-та, филмът на Терънс Малик "Дървото на Живота", е прекрасното януарско вдъхновение на W Magazine, появила се на четирите му корици за брой януари, 2013-та.

Частейн в четири различни образа, в които я виждат различните артисти, е прелестна във всеки от тях с уникалната си студена хубост, омекотена от рижата коса и сладострастните малинови устни.

Актриса, за която не се говори твърде много и излишно, но която съвършено добре си върши работата на екран, е рядкост в наши дни, затова се радваме да я видим не на една, а на цели четири корици, и то в такова блестящо изпълнение. Дано не преекспонират образа й твърде бързо.

Прелестна сесия в бельо за Vogue Русия, декември



Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия Караман за декемврийския брой на Vogue Русия. Фотографът Никос Пападопулос е успял да улови особената луксозна чувственост и секси вибрациите, които се носят от перфектните модели на Stella McCartney, Intimissimi, Eres, Agent Provocateur, облечени върху почти чупливото тяло на модела, и стилизирани с бижута на Dior и Chopard и в комбинация с фините пуловери на T by Alexander Wang и H&M.

Магията на празника е някак съвършено пресъздадена в лежерните пози и цялата интимност на фотосесията, в която няма грам показност или преувеличен сексапил.

Стайлингът е на Светлана Танакина, а подсказката - за най-красивия Коледен подарък, който можем да получим.

Виж всички снимки от сесията тук>>

Свежото пролетно настроение в новата колекция slippers Del Toro



Много свежа пролетна колекция от мокасини, тип домашни пантофи, наречени slippers, или още loafers, които са страшен тренд от изминалото лято и с тенденция да се задържат като любими и през следващото, представя американската марка Del Toro, позната на феновете си с готините спортни и цветни кецове, както и с великолепни модели еспадрили. Град, топъл вятър и лекота на битието са заложени в дизайна на новите бързоходки, които са в чудесни цветове и носят логото или на любим град - Париж, Лондон, Ню Йорк, Токио, или на любим десерт, или на котвички и дракончета, змии и всякакви култови символи, по които сме се прехласвали някога, но и сега.

Палитрата от цветове включва класическото черно и приглушено сиво, ярко червено и бледо синьо, наситено синьо и бонбонено розово, виолетово и праскова, изобщо, безкрайна пъстрота. Особено обаче харесваме идеята за две различни картинки върху чифт, което разнообразява скучната еднаквост, и в същото време не е толкова ексцентрично, че да не го пробваме.

Виж всички модели тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.