Следва

Първа публична изява на Кейт Мидълтън - бременността й отива

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия...

All fashion преди 11 години

Колекция Pre-Fall 2013 на Narciso Rodriguez

Страшна колекция! Всичко в нея е пипнато до последния декоративен шев и радва окото, ръката и тялото. Удобни видимо дрехи, при спазване на съвършена линия, прекрасен усет към детайла, перфектни аксесоари, нежни и силни цветове. Въздържанието на тази колекция е силата й на пръв поглед, впоследствие разгръщаш пласт след пласт омагьосващо майсторство, което не се среща често. Нарцисо Родригес отдавна прави наистина прекрасни неща, но колекцията Pre-fall 2013-2014 е повече от сполучлива - строга офис естетика с много женственост и сексапил. Сиво, бяло, черно и бежово и единствен проблясък в червената гама - от корал до вишна. Много чиста и конкретна работа, хармонична и привлекателна.

Изобщо, как да не обичаш есента, щом те облича така?

Виж всички снимки тук>>

Dress Code Cocktail 



Dress Code Cocktail е елегантна празнична сесия в Marie Claire, Италия. Месецът е декември, и логично, поради заглавието, но и поради момента, в нея се разказва за коктейлни рокли, коктейлно настроение, флирт, очакване, емоция и начина да ги уловиш наведнъж под формата на рокля, бижу, грим и излъчване.

Да, такъв декември ни харесва. Фотограф е Наги Сакай, стилист Лаура Сеганти, а модел - Али Стефенс.

Виж цялата сесия тук>>

Джесика Частейн на четири корици на W Magazine, януари


Джесика Частейн by Mickalene Thomas


Джесика Частейн by Chantal Joffe

Джесика Частейн by George Condo


Джесика Частейн от Rineke Dijkstra

Актрисата, която се прочу с играта си в първенеца на кинофестивала в Кан през 2011-та, филмът на Терънс Малик "Дървото на Живота", е прекрасното януарско вдъхновение на W Magazine, появила се на четирите му корици за брой януари, 2013-та.

Частейн в четири различни образа, в които я виждат различните артисти, е прелестна във всеки от тях с уникалната си студена хубост, омекотена от рижата коса и сладострастните малинови устни.

Актриса, за която не се говори твърде много и излишно, но която съвършено добре си върши работата на екран, е рядкост в наши дни, затова се радваме да я видим не на една, а на цели четири корици, и то в такова блестящо изпълнение. Дано не преекспонират образа й твърде бързо.

Прелестна сесия в бельо за Vogue Русия, декември



Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия Караман за декемврийския брой на Vogue Русия. Фотографът Никос Пападопулос е успял да улови особената луксозна чувственост и секси вибрациите, които се носят от перфектните модели на Stella McCartney, Intimissimi, Eres, Agent Provocateur, облечени върху почти чупливото тяло на модела, и стилизирани с бижута на Dior и Chopard и в комбинация с фините пуловери на T by Alexander Wang и H&M.

Магията на празника е някак съвършено пресъздадена в лежерните пози и цялата интимност на фотосесията, в която няма грам показност или преувеличен сексапил.

Стайлингът е на Светлана Танакина, а подсказката - за най-красивия Коледен подарък, който можем да получим.

Виж всички снимки от сесията тук>>

Свежото пролетно настроение в новата колекция slippers Del Toro



Много свежа пролетна колекция от мокасини, тип домашни пантофи, наречени slippers, или още loafers, които са страшен тренд от изминалото лято и с тенденция да се задържат като любими и през следващото, представя американската марка Del Toro, позната на феновете си с готините спортни и цветни кецове, както и с великолепни модели еспадрили. Град, топъл вятър и лекота на битието са заложени в дизайна на новите бързоходки, които са в чудесни цветове и носят логото или на любим град - Париж, Лондон, Ню Йорк, Токио, или на любим десерт, или на котвички и дракончета, змии и всякакви култови символи, по които сме се прехласвали някога, но и сега.

Палитрата от цветове включва класическото черно и приглушено сиво, ярко червено и бледо синьо, наситено синьо и бонбонено розово, виолетово и праскова, изобщо, безкрайна пъстрота. Особено обаче харесваме идеята за две различни картинки върху чифт, което разнообразява скучната еднаквост, и в същото време не е толкова ексцентрично, че да не го пробваме.

Виж всички модели тук>>
 

More All fashion