Следва

Назад във времето

Футболната легенда Христо Стоичков с роля в хитовия сериал "Столичани в повече" по bTV

 С нови изненади, неподозирани истини и изключително...

Events преди 11 години

С нови изненади, неподозирани истини и изключително комични ситуации ще се сблъскат героите във финалния за сезона епизод на хитовия сериал „Столичани в повече”. Рангел и Зоя се срещат на уреченото място. Бившият кмет е нетърпелив да получи обещаните интимни ласки. Зоя пък се моли влюбените Пацо и Гълъбина да се появят час по-скоро, за да бъде планът й успешен и да се отърве от напористия ухажор. Как ще завършат сложните отношения между четиримата представители на Чеканови и Цекови – в сряда от 21:00 часа по bTV.

Йордан е много разстроен от изчезването на Славка. Той отчаяно се опитва да се свърже с нея, за да й обясни защо е прехвърлил акциите на Деси. Междувременно, тя не се е отказала от идеята да се сдобие с нов бюст… Спас и отец Григорий също продължават да преследват своите цели. Те навестяват певеца Тони (в ролята – Добрин Векилов-Дони). Двамата най-безпардонно го правят за смях и отмъкват неговата „Чайка” под носа му, която се оказва дълго търсеният автомобил – ключ към „богатството на народа”…

Предстои първата копка край езерото в Извор. На партито по повод важното събитие са дошли и важни представители на властта. Какви изненади ще сполетят събитието и какво ще се случи със злополучната снимка на Доминик и Мария, зрителите ще видят в сряда от 21:00 часа по bTV. Най-нетърпеливите могат да разберат още сега на voyo.bg. Само през декември потребителите могат да се абонират за voyo за два месеца и да получат още един като подарък.

Междувременно, продължават снимките на следващия сезон на „Столичани в повече”. В него, по традиция, зрителите ще видят редица родни звезди. Една от тях е футболната легенда Христо Стоичков. Той ще влезе в ролята на обикновен човек, който обаче ще се окаже изключително важен фактор в живота на отец Григорий. Той знае нещо, което ще промени живота на попа…

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.