Следва

Ръчно бродирана яка

Първа публична изява на Кейт Мидълтън - бременността й отива

Блестяща в маслено зелена дълга до земята рокля на Александър Маккуин, обувки на Джими Чу, сини обеци с...

All fashion преди 11 години

Тя наистина сияе. Бременността й придава такава красота, че херцогинята на Кеймбридж е по-хубава от всякога.

Независимо че Катрин не се яви на последните си четири планирани публични изяви, красавицата най-неочаквано се яви на връчването на наградите на BBC Sports Personality of the Year Awards в Лондон снощи.

Блестяща в маслено зелена дълга до земята рокля на Александър Маккуин, обувки на Джими Чу, сини обеци с топаз от Кики Макдона и колие от Asprey, съпругата на принц Уилям зашемети присъстващите с грация, излъчване, усмивка.

Всъщност това е първото излизане на Кейт, откакто на 3 декември бе хоспитализирана за три нощи заради упорито сутрешно неразположение.

При награждаването на Катрин партнираше друг прочут англичанин - Дейвид Бекъм, чиято съпруга Виктория е близка приятелка на Катрин, а двойката бе гост на сватбата на Уилям и Кейт през април миналата година.



В момента херцогинята е бременна в 11 седмица, и въпреки че изглежда блестящо, напусна церемонията по-малко от час след появата си. Вероятно по препоръка на лекарите, а също и на съпруга си, който не бе в залата с Кейт, зает с дела в Уелс.



Чисто стилистично, херцогинята демонстрира наистина добър вкус. Както се очакваше, след изявлението на Сара Бъртън, творчески директор на McQueen, от миналата седмица, че се надява облеклото по време на кралската бременност да е дело именно на модна къща Маккуин, първата публична изява се случи точно така.









Елегантната дреха, дълга до земята и с цепка отпред, е изящно скроена по тялото и има леко разкрояващ се в края ръкав. Деколтето е V-образно, материята е коприна. В момента роклята може да се купи за около 2500 лева тук, но в черен вариант.
 

More from View Sofia

Man in black: хубавият Ромео и татко Бекъм - много елегантни на галата на УНИЦЕФ

Celebrities преди 2 години

Някой беше казал, че няма по-голямо щастие от това да си редом до  децата си, когато те вече са с една глава по-високи. В случая с многодетния Дейвид Бекъм това щастие е почти по 4, ако приемем, че най-малката му рожба, Харпър, все още не го е стигнала. В случая с 19-годишния Ромео, вторият по ред син в семейството на Дейвид и Виктория, най-хубавото е факт. Баща и син Бекъм се появиха в чудесно кореспондиращи настроение и стил на гала събитието "Синята луна", организирано от УНИЦЕФ в Лондон  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.