Следва

Back to the Future: Narciso Rodriguez Pre-Fall 2013

Изящество и сексапил в декемврийския Vogue, Русия

Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия...

All fashion преди 11 години

Много нежност и елегантност, много топлина и женственост навяват тези изключително красиви кадри на Валерия Караман за декемврийския брой на Vogue Русия. Фотографът Никос Пападопулос е успял да улови особената луксозна чувственост и секси вибрациите, които се носят от перфектните модели на Stella McCartney, Intimissimi, Eres, Agent Provocateur, облечени върху прелестното тяло на модела, стилизирани перфектно с бижута на Dior и Chopard и с фините пуловери на T by Alexander Wang и H&M.

Магията на празника е някак съвършено пресъздадени в лежерните пози и цялата интимност на фотосесията, в която няма грам показност или преувеличен сексапил.

Стайлинг е на Светлана Танакина, която сякаш ни подсказва за най-красивия Коледен подарък, който можем да получим. 

Виж още в Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>










 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.