Следва

Коледен Соул за Душата - Рут Колева и гости!

Да или не - Жорж Ганчев в ролята на Дядо Коледа?

Певецът-политик разбуни духовете в последно време с участието си в нова реклама на голяма телекомуникационна компания...

People of art преди 11 години

Жорж Ганчев разбуни духовете в последно време с участието си в нова реклама на голяма телекомуникационна компания. Той влиза в ролята на Дядо Коледа, дегизиран с бяла перука, а около него за настроение танцуват няколко джуджета.

Видеото започва с характерната му реплика "Събуди се, българино", а малко след това той препоръчва нов модел телефон за коледен подарък. Преди да завърши със звучното "йеее", Жорж се изявява за кратко с китарата, която винаги е неотлъчно до него, като изпява няколко рефрена от мексиканския хит от края на 60-те години La Bamba. 

Нищо особено на пръв поглед, но клипчето бързо стана хит във всички социални мрежи и предизвика множество коментари.

И ако повечето вдигат одобрително палци за самоироничното видео, който човек като Ганчев се е навил да заснеме в името на идеята и заради добрия, положителен и много коледен тон, то други твърдят, че най-вероятно Ганчев е обеднял и се е съгласил да го унижат публично само заради парите.

Самият Жорж споделя пред камерите на TV7 своята позиция: "Клипът в който участвах е страхотен и аз съм горд с моята роля в него. Това е самоиронично видео, направено от един млад и много способен българин, а именно синът на Теди Москов. Въпросът колко пари съм взел е дребнотемие и не ми се занимава с него".

И тази сутрин ние си пускаме клипчето, за да се позабавляваме с една от добрите реклами правени у нас и те питаме "Харесва ли ти участието на певецът-политик Жорж Ганчев във видеото или не?"



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра