Следва

Editors' Choice - Какво ще облечем в Новогодишната нощ

Кампаниите: Куп феноменални актьори за Prada

Царицата на италианската мода хваща... 

All fashion преди 11 години

В новата кампания на Prada за пролет-лято 2013, в частта й, посветена на мъжете, креативният директор на марката Миуча Прада прави пореден силен ход.

Царицата на италианската мода хваща темата Холивуд и неговите силни присъствия и я развива до елегантна, въздействаща и умна кампания, еднакво близко и далече от Холивуд в буквалния му прочит.

Близко е, защото за работата са ангажирани изключителните холивудски актьори от поне три поколения - Аарон Тейлър-Джонсън, Бенисио дел Торо, Дейн Де Хаан и Харви Кайтел.

Далеч е, защото четиримата носят шедьоврите на европейска модна къща и това ги прави различни, фантастични, супер елегантни. Фотографът на тази извънземна за нас работа е Дейвид Симс.

По принцип, това не е първият опит на Prada с ангажиране на актьори за рекламната им кампания. Миналата година в нея участваха Гари Олдман, Джейми Бела, Гарет Хедлунд и Уилям Дефо.

Резултатът и този път е очаквано силен. Дотолкова, че си мислим, че всеки мъж заслужава поне един тренч Prada, независимо колко добър актьор е.
























 

More All fashion