Следва

Christmas playlist - Празничното парче на Яна Кузова

Иван и Андрей вече в TV7

Към програмата на най-динамично развиващата се...

Events преди 11 години

Днес TV7 обяви новите лица и програми на телевизията, които ще стартират през 2013 година. Към програмата на най-динамично развиващата се телевизия в България се присъединяват предавания на „Междинна станция” и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Самите те се завръщат на екран с култовото телевизионно шоу „Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. Отново тогава уикенд програмата на TV7 ще бъде обогатена и с лица и рубрики от вече добре познатата “Станция Нова”.

TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей.

Друго познато лице от екрана - Витомир Саръиванов, главен редактор на Big Brother през последния сезон, също ще се присъедини към екипа на TV7. Своя телевизионен опит Вито ще сподели не само в новините, но и с екипа на новия риалити формат. Едно от най-популярните телевизионни лица ще казва „Добро утро, България!” от ефира на TV7 заедно с Мая Костадинова.

Брюнетката е добре позната от от телевизионния ефир като водеща на предаването за разследваща журналистика „Код: Криминално”. В новата си роля двамата ще събуждат зрителите на телевизията всеки делничен ден от 7 януари догодина.

Николай Бареков обяви и новите водещи на централната емисия новини в новия канал News7 – Миа Сантова и Валентина Войкова. Миа Сантова е добре познато телевизионно лице, в момента води „Уикенд с Миа Сантова” по TV7. Валентина Войкова е водеща на предаването „Хрътките” за разследваща журналистика.

„Новините около TV7 не стихват. Имаме големи планове за развитието на телевизията за следващата година и поради тази причина привлякохме утвърдени професионалисти като Иван и Андрей, Мая и Вито, Валентина.

Аудиторията на канала ще бъде приятно изненадана от подготвените промени и, убеден съм, амбициозните проекти на TV7 ще привлекат много нови зрители към програмата на канала”, коментира новите проекти Николай Бареков, изпълнителен директор на групата канали TV7, Super 7 и News7.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?