Следва

Коледа като във Финландия - Звeздовидни сладки Joulutortut

Една необикновена луксозна Коледа в RIU Pravets Resort

Всичко става още по-хубаво, когато ви кажем, че освен промоционалните пакети, които включва СПА центърът, ще може да се възползвате от безплатен...

All About Life преди 11 години

Коледа е толкова близо и толкова очаквана, че вече нямаме търпение да разопаковаме подаръци. Пожелахме си невероятно изживяване в красив хотел сред природата. Не вярвахме, че желанията ни ще се сбъднат толкова бързо, но чудесата съществуват.

Ето го и него, заобиколен от невероятната гледка на планината и кристалното езеро, само на 50 км от София. Той ухае на бляскав празник, освен това е уютен, луксозен, незабравим, с безкрайни възможности за почивка, забавление и готов да предостави незабравими емоции във всеки един момент. Това е тайнственият RIU Pravets Resort, който закачливо ни намига и ни обещава спокойни и усмихнати празнични дни. От комплекса предлагат празнична програма за едно незабравимо изживяване в релаксираща обстановка. Празничните пакети са изключително примамващи и включват фитнес, лакониум, парна и руска баня, билкова и финландска сауна, ледена стая, солна парна баня, зона за релакс, закрит басейн, интернет и паркинг. Истински СПА пир! Срещу допълнително заплащане може да се поглезите с масажи за него, за нея и за малкото любимо дете. Изкушенията не спират дотук, а ние вече прекрачваме границата на земното и се пренасяме в Рая, където сме посрещнати в СПА бара от здравословни и богати на витамини сокове, нектари от пресни плодове и зеленчуци.



Празненствата започват още от 23 декември с много СПА промоции, леден бар с греяно вино, алкохолни и безалкохолни топли коктейли и коледни сладки, а вечерта е решена в Испански стил последвана от дискотека за деца и такава за големите, но малко по-късно.



Денят на 24 декември е изцяло подготвен, добре обмислен и включва детска анимация през деня за децата с много сладки и мляко, а вечерта в основния ресторант е типично празнична и много пищна. Нощта продължава с детска дискотека, а след 23ч отваря нощният бар за радост на порасналите.

25 декември отново започва със занимания за деца, а след 16ч. в хотелското лоби ще се подсилим с вкусни канелени сладки, греяно вино, детски ансамбъл и дядо Коледа, който носи подаръците на послушните деца. Вечерята е тематична и много българска и след многото усмивки и добро настроение, децата се отправят към детската дискотека, а родителите се подготвят за нощния бар.



Всичко става още по-хубаво, когато ви кажем, че освен промоционалните пакети, които включва СПА центърът, ще може да се възползвате от безплатен 20-минутен точков масаж на ходилата на 24.12. и 25.12. Коледа наистина сбъдва мечти и празничните дни ще са истинско вълшебство в RIU Pravets Resort.

Толкова много красота и всичко на едно място. Истински Рай, но с всички удобства, за които мечтаем. 

За контакти и резервации: 
riupravets.bg

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.