Следва

В памет на Георги Калоянчев

Роналдо заработи 2,2 милиона евро от ТВ реалити

Футболистът свали 17 килограма от теглото си в тримесечно телевизионно шоу...

 

People of art преди 11 години

Роналдо се втали, успявайки да свали цели 17 килограма от теглото си в тримесечно телевизионно шоу, пред очите на зрителите.


Разбира се, за да не стават недоразумения, ще уточним, че става въпрос за легендата на бразилския футбол Роналдо, а не за португалския нападател и секссимвол Кристиано Роналдо.

Бившият бразилски футболен национал стартира участието си в специализирано предаване, организирано от медийната група "Globo" още през септември.

36-годишният бивш нападател показа завидна воля като се подложи на строга хранителна диета, съчетана с физически упражнения, в следствие на което успя да свали теглото си от 118,4 на 101,5 килограма. Обиколката на талията на Роналдо също намаля драстично от 107 на 93 сантиметра.

Според неофициална информация от бразилската преса, футболистът е заработил 2,2 милиона евро от участието си в телевизионното риалити, като сумата е била обвързана с килограмите, които той евентуално ще свали.

Признаваме си, че толкова пари са си достатъчен стимул за ефектно отслабване и че с удоволствие и ние бихме свалили някое и друго килце, ако така ни го осребряват.  

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра