Следва

Семейният уикенд на Чарлийз Терон

ReelFeel посреща The Herbaliser Live Band

Една от най-нашумелите британски фънк и хип-хоп групи потвърди участието си на 23 февруари в София...

 

Music преди 11 години

Една от най-нашумелите британски фънк и хип-хоп групи потвърди участието си на 23 февруари в София. The Herbaliser Live Band ще пристигне в пълен състав, за да представи чисто новия си седми студен албум “There Were Seven”. Събитието се организира от ReelFeel с подкрепата на ирландското уиски с отявлен меломански вкус – Bushmills и ще се проведе в Sofia Live Club на 23 февруари 2013 г.

Името на Herbaliser е синомин за качествен хип-хоп и фънк вече близо две десетилетия. В основата на формацията седят Ollie Teeba и Jack Weery, двама истински Bushmills Brothers с неспирна енергия и талант. Двамата се запознават в началото на 90-те в Лондон, а пет години по късно излиза първият им албум – Remedies, издаден от емблематичния лейбъл Ninja Tune. Близо 20 години по-късно, Herbaliser могат да се похвалят с впечатляваща музикална визитка – седем студийни и два лайв албума, сингли, ремикси, участия в безброй компилации, колаборации с вокалисти и МС-та като Roots Manuva, Bahamadia, Blade, Jessica Darling, What What, Jean Grae и други.

The Herbaliser вече са се изявявали като диджеи в България, но за пръв път тази година, по покана на ReelFeel, ще представят своя лайв проект, включващ хорн секция, клавири, Jack Wherry – бас китара и Ollie Tebba – грамофони – едно гарантирано фънк и хип-хоп шоу, което ще ни покаже защо Herbaliser са все още актуални и търсени в цял свят.

Билети за визитата на The Herbaliser може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 25 лева. В деня на събитието цената ще бъде 35 лева.

 

More from View Sofia

More Music