Следва

Мариакарла Босконо в ролята на Майката с младенеца за Givenchy

Високо, високо в модата - Kолекцияta Pre-fall 2013 на Opening Ceremony

Широки и къси панталони, къси и средно дълги поли и рокли, черно и бяло палто с геометрични щампи са малка част от колекцията, която определено е много... 

All fashion преди 11 години

Творческите директори на американската младежка марка Opening Ceremony, Карол Лим и Умберто Леон, представиха новата си колекция за сезон pre-fall 2013. Тя се фокусира върху геометрични щампи, различни дължини и материи и отново облеклото е напълно универсално и в градски стил, подходящо както за деня, така и за вечер на коктейли.

Широки и къси панталони, къси и средно дълги поли и рокли, черно и бяло палто с геометрични щампи са малка част от колекцията, която определено е много младежка и същевременно изключително стилна. Цветовата палитра преминава през класическо черно и бяло до бледо синьо, лилаво, червено.

Предпразнично обръщаме внимание на предложенията с пайети, които намираме за изключително подходящи за Новогодишната нощ в комбинация с ботуши над коляно, задължително на безумно висок ток, който ни изстрелва сред звездите или просто на босо в красиви сандали. Тази визия осигурява светкавичен билет до съвършена визия. 


























































 

More All fashion