Следва

Editors' Choice - Гримът в празничната нощ

Подари си великолепна коса за Коледа - Международната верига Stephan отвори нов салон в София

Защото е важно да бъдем красиви...

Hair преди 11 години

Нов салон, носещ автентичния дух на френското коафьорство, при това с подчертан артистизъм, се появи в самия център на столицата.

Част от международната верига Stephan, този класически бутиков формат на популярната френска марка с над 70 бюти центъра в цял свят, предлага ексклузивна грижа за косата и вдъхновяващи стайлинг предложения в актуалните цветове и линии на подстригване не само преди празниците, но и във всеки един момент, в който усетиш необходимост да се почувстваш специален.

Екстри, като шиатцу масажни модули в измивните колони, последно поколение подвижна апаратура за специфични процедури, подстригване и създаване на цвят адаптирано към формата и чертите на лицето и косата като текстура, натура и растеж, са само част от нещата, които ще ти предложи страхотния артистичен екип на салона.

Сертифицирани в популярната Академия, коафьорите освен опит в практикуването по метода Stephan имат и сериозно портфолио включващо прически за великолепни сесии и множество импровизации за различни сценични изяви.

Професионализмът и тяхната компетентност събрани на едно място са наистина фактор, който събужда доверието в нас. Просто няма как да пропуснем възможността да бъдем красиви!

Stephan Center се намира на ул. Хан Аспарух 34 в София и ние вече си запазихме час за там!

Весела Коледа на всички! 
 

More Hair