Следва

И Турция, и Гърция казаха НЕ! на Евровизия

Коледно парти събра топ моделите на Ivet Fashion

Коледното парти на Ivet Fashion събра моделите и приятелите на агенцията, популярни личности, лица от модните...

People of art преди 11 години

Коледното парти на Ivet Fashion събра моделите и приятелите на агенцията, популярни личности и лица от модните среди, вчера в столичния клуб "Маскара".

На събитието беше презентиран уникалният календар на агенцията за 2013 г.- WET, който беше представен от своите диви - Луиза Григорова, Кристина Милева, която долетя специално от Ню Йорк за партито, Ива Янкулова, Ивета Димитрова, Християна Димитрова и Евелина Тотева.

Единствена отсъстваща бе Силвия Димитрова, чиито кадри са едни от най-сексапилните в календара. Тя обаче, не присъства на събитието поради модни ангажименти в Лондон и изпусна да види как другите календарни момичета започнаха партито, качвайки се на сцената заедно с Графа и Рафи, по време на техните изпълнения.


Кадър от календара с Луиза Григорова


Кристина Милева

Хитовете на изпълнителите буквално взривиха настроението по време на партито, което уважиха над 250 души, сред които звездата от вип брадър и модел на Ivet Fashion - Никол Станкулова, Евгени Минчев и телевизионната водеща Цветанка Ризова.


Ивета Григорова и Евгени Минчев


Райна Налджиева, Ивета Григорова и Никол Станкулова


Рафи и Ива Янкулова


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра