Следва

Какво ново - Alexis Mabille и Maison Martin Margiela част от висшата мода

Моделът Дейзи Лоу показа любимите си неща от зимната колекция на H&M

Известният британски модел Дейзи Лоу, доведена дъщеря на Гуен Стефани, споделя пред феновете на H&M...

All fashion преди 11 години

Известният британски модел Дейзи Лоу, доведена дъщеря на Гуен Стефани, споделя пред феновете на H&M любимите си неща за сезона от колекциите на марката.

Изборът на Дейзи е в чисто графичната концепция на черно-белия контраст с няколко готини артикула, сред които великолепен пуловер на точки, сет от суитчер и пола, голяма и удобна чанта и рокля на едро райе.

В парти темата британката с уникален стил, избира нещо бляскаво - сребриста рокля с пайети, както и класическа малка черна рокля с тюл.

Сред топлите зимни дрехи в гардероба на Лоу ще бъдат и един пуловер с кръстове, пак в черно-бяло, а за секси нотката в студения сезон, британката разчита на шорти от деним с лъскави елементи.

„Харесва ми как Дейзи комбинира всичко така елеганто и истинско. Всеки аутфит, който тя съчетае, изглежда непринуден, носим, изпълнен с отношение и блясък. Тя показва колко лесно е да постигнеш актуален стил с H&M за предстоящите празници”, коментира избора й Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер в H&M.



Всички модели в wish list-a на Дейзи са в галерията и могат да се намерят във всеки магазин на H&M у нас.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.