Следва

Ромина и Дарко показаха малката Дария

Christmas playlist - Празничното парче на Джулиано Амат

В очакване на една приказна Коледа ние продължаваме да преслушваме любимите празнични парчета на родните...

Music преди 11 години

В очакване на една приказна Коледа ние продължаваме да преслушваме любимите празнични парчета на родните популярни лица и наши приятели и да добавяме всеки ден по едно ново към коледния си плейлист.

Днес е денят, в който цял ден ще слушаме Томас Ръсел благодарение на Джулиано Амат, който избра именно тази песен, сред много други, за носител на коледния дух.

Джулиано е нестандартният репортер на шоуто "Удавете водещия: на Любо Дилов-син, което върви всяка неделя по Нова телевизия и който бързо си спечели фенове с шантавите си репортажи и нестандартни гледни точки към различни теми. Ние също доста го харесваме, но не само заради точките, а и заради карето, райето и изобщо заради цялостната визия, която има. Някои ден си обещаваме, че ще нахлуем у тях, за да си поговорим за стайлинга му, но до тогава той ни каза само това:

"Винаги съм асоциирал цигулките с бяло и студено, а и не се разделям със симфоничната музика през този сезон. Освен това са малко по-хубавите неща от това да се излегнеш вкъщи на чай, цигари и шоколадови бонбони, да четеш и да слушаш Томас Ръсел. И нямаш нужда от чудеса."




Виж всички песни в Christmas playlist      

More Music