Следва

КРАСИВА Е НОЩТА!

Love made Love - Коледни подаръци за твоя малък принц

Коледният дух ни завладява все повече и повече с всеки изминал ден. Вече нищо не може да ни спре да разгърнем...

All fashion преди 11 години

Коледният дух ни завладява все повече и повече с всеки изминал ден. Вече нищо не може да ни спре да разгърнем фантазиите си за празнични подаръци, защото 25-ти декември е само след няколко дни.

Ние сме нетърпеливи, но малките принцове и принцеси очакват още по-силно нощта на Коледа, когато техният любим дядо с бяла брада и червен костюм ще сбъдне най-невинните им желания и мечти. А те искат всичко, искат онзи камион, който се управлява с дистанционно, искат куклата, на която се сменят памперсите, искат всичко, защото са любопитни, защото лесно се привлича вниманието им и защото са деца.

Същевременно една красива дреха, подарена на Коледа, освен че ще направи малките бонбони да изглеждат красиви в новата си опаковка, ще донесе безкрайно много радост на родителите.

Започнахме със списъка за малката чаровница, която ще стане истинска принцеса с дрехите на Love Made Love. И тъй като знаем, че добрият вкус и джентълменството се възпитават от рано, ето какво избрахме да подарим на малкия принц за Коледа: 


Само погледнете този сив блейзър с черни ретро коли и ще се влюбите. Цена, 75 лв.
Поръчай тук 


Перфектният панталон е светлосив, на много ситен рипс, с два джоба, с черно копче, червени шевове отпред за цветен акцент и емблема с английското знаме на колана отзад, а комбинацията с това сако е убийствена. 
Поръчай тук


Син пуловер и шал с английското знаме е много чаровно и модерно. Цена 49 лв. 
Поръчай тук


Цветните дънки са супер модерни при големите, но както виждаме има и за нашите малки спътници. Цена 49 лв.
Поръчай тук


Малките представители на силния пол ще бъдат прекрасни, облечени в това сако от пресована вълна в черно-бяло.
Цена, 69 лв. 
Поръчай тук


Абсолютно задължителното присъствие в гардероба на всеки малък джентълмен е това уникално черно сако със сатенена яка, черни копчета и два джоба с капаци! Кройката е просто перфектна! Цена, 69 лв. 
Поръчай тук

More All fashion