Следва

Най-добрите парфюми на 2012-та

Editors' Choice - Гримът в празничната нощ

Ние ще бъдем така облечени в Новогодишната нощ - Editors' Choice - Какво ще облечем в Новогодишната нощ, а ето...

Hair преди 11 години


Обратното броене до края на тази година започна и ние като всички вече се виждаме в красиви обувки на висок ток, ефектно бижу, силен празничен грим и прическа, с чаша шампанско в едната ръка и прекрасен мъж в другата и нямаме търпение да дойде онзи миг на насладата от това, че сме прекрасни, за което стабилно сме се постарали.

Ние ще бъдем така облечени в Новогодишната нощ - Editors' Choice - Какво ще облечем в Новогодишната нощ, а ето и как да постигнем съвършения за визията грим:


Гергана


Versace пролет-лято 2013

Опушено и златно. Страхотна празнична визия, чрез която се акцентира основно и само върху магията на очите. Златната гама ще отива на бляскавата нощ и зелените ми очи, а другото оставям чисто и красиво, постигнато само с правилния фон дьо тен, пудра и матиращо червило в цвета на устните.

Топлата кафяво-златиста гама е перфектна за новогодишната ми визия, която също е в тези цветове.

Черен молив за околочния контур Golden Rose, 3 лв, сенки за очи Christian Dior Grand Bal, пет цвята, палитра Night Golds, спирала Avon SuperFull, 7.90 лв, червило Revlon Matte, цвят Smoked Peach, 9.90 лв.

Пламена



Харесвам опушения грим и за тази Нова година избрах да бъда с такъв, но не в традиционно черно, а в тъмносиньо. Освен, че ще подхожда на облеклото ми, съм сигурна, че ми отива, заради цвета на очите, тена и формата на лицето. Спирала е задължителна и ще използвам Lash Architect 4D на L’Oreal за максимален ефект, а устните ще боядисам в мек нюанс на розово от серията Color Riche на L'Oreal.

Сенки за очи Bourjois Ye Pearls, 11.50, сега с 20 процента отстъпка - 9.90 лв., червило L'Oreal Color Riche, цвят Beige Creme, 21 лв. 


Ава


Altuzarra, есен-зима 2011

Гримът в Новогодишната нощ задължително трябва да е празничен, но тъй като не ми отиват сенки, ще заложа само на очна линия и спирала, които използвам във всекидневието си. Разбира се, ще добавя малка нотка раздвиженост като очертая в сребърно началото на очите. Акцент ще поставя на устните и те ще бъдат червени, но не кърваво и наситено, а по-скоро малиново-нежни.

Прекрасен грим за малка черна рокля!

Фон дьо тен Estee Lauder Double Wear, 84 лв., бял молив за очи MAC, 30 лв., очна линия L’Oreal Super Liner, 13 лв, червило Estee Lauder Pure Color, 54 лв.

Елена
 

Dior Haute Couture пролет 2013

Цвят корал на устните и тънка бляскава линия в диамантено върху клепачите. Точно както при Dior, пасващо на цвета на косата и новогодишния ми аутфит в бяло със златни и цветни аксесоари. Виж го тук>>

Червило MAC, 35 лв., цвят Vegas Volt, автоматичен молив за очи с диамантени отблясъци Avon Diamonds, цвят Smokey Diamond, 4.20 лв.

Виж още: 
Editors' Choice - Какво ще облечем в Новогодишната нощ
 

More Hair