Следва

Играта на ViewSofia и Zepter - Победителят!!!!

Седмичен хороскоп - 24 - 30 декември

Ако забравиш, че си обещал на приятел да му правиш компания по магазините или не си спомниш навреме, че си...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

За да се почувстваш добре – направи нещо щуро!
Много е важно да усмириш емоциите си, иначе губиш. Телефон – сега е твой враг, постарай се личните дела да ги обсъждаш само в непосредствен разговор. Ако жизненият ти тонус е занижен, липсва ти инициативност, а мнението на околните предизвиква в теб раздразнение и злоба – направи нещо лудо. Избави се от всичко това и отиди на пътешествие. Направи от невъзможното възможно – посрещни Новата година в Африка!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Обърни си внимание!
Ако все още не си забелязал, декември е към края си. Време е да помислиш и за себе си. Погледни си гардероба и не забравяй – наближава Новата година! Нужни са подаръци не само за приятели и роднини, но нещо ново и за теб. Малка тайна – маските за лице с изчистващо и изглаждащо действие сага ще са ти от голяма полза. Редовното им използване прави кожата на лицето чиста, матова и еластична.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Бъди откровен!
Тази седмица може да се почувстваш малко уморен. Възможно е и влошаване на самочувствието. Постарай се колкото се може да почиваш повече. Докато събираш сили у дома може да изпробваш нови масла за вана и отпускащи благовония. Ако искаш да удивиш любимия човек до теб и отношенията ви да отидат на по-високо ниво, тогава промени обичайното си поведение – мълчанието, интригите, неясните отговори на въпросите му. Просто говори това, което мислиш. Не забравяй само, че някои парливи теми изискват висш пилотаж по деликатност!

РАК 22.06 – 23.07

Коледни илюзии!
Илюзии може да изкривят възприемането ти на околния свят, затова има вероятност да си недоволен от себе си, от партньора си и изобщо от личния живот. Не позволявай това чувство да вземе връх в теб! В личен план, качества като скромност и стеснителност ще ти придадат особена привлекателност и ще ти доставят много приятни мигове.
Съботният ден посвети на себе си и не се огорчавай, че любимият човек не е до теб – просто понякога така се случва.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Очаровай с душата си!
Несъмнено имаш куп достойнства, но не си струва да ги подчертаваш всички едновременно. Не само, че ще загубиш за това много сили, но и ще си направиш ”мечешка услуга”. Помни, че чувството за мярка е необходимо при всякакви обстоятелства. Не търси поводи да поразиш всички с ефектни тоалети. Периодът е много подходящ, за да отделиш повече време на личния си живот. Възможни са спорове и разногласия с партньора, а причина може да станат различия във възгледите за живота. Ако успееш да намериш допирна точка на взаимни интереси, може да облекчиш ситуацията.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не се притеснявай за фигурата си!
Ако откриеш наличие на излишни килограми, не се разстройвай и не взимай мерки сега – няма да можеш да се пребориш с тях. Не бъди толкова критичен към себе си и не преувеличавай проблема. Сега е подходящо време да сложиш в ред не само мислите в главата си, но и пространството около теб. Във вторник има вероятност от интересно запознанство или незабравима романтична среща. Само не бъди твърде взискателен, не проявявай излишна капризност и принципност!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Идеално, не значи привлекателно!
Ако ти е омръзнало да се притесняваш за несъвършенствата на фигурата си, тази седмица може да загърбиш комплексите си. Сияещите ти очи и слънчевата усмивка ще отклоняват всеки поглед от твоите несъвършенства. Усмивката е най-красивото творение на природата! Внимавай с изблиците на гняв, иначе ще се наложи да прекараш почивните дни самотно. Понякога сдържаността и дипломатичността дават удивителни резултати, за които дори не би и мечтал. Опитай – ще се получи!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Отприщи емоциите и бъди истински!
Не се страхувай да проявиш емоциите си – нищо страшно няма да се случи. Обаче не си струва да даваш воля на ревността си, особено във вторник. Постарай се също, да следиш какво говориш – има голяма опасност да обидиш някой без да подозираш. Добрите думи имат голяма стойност, а струват малко! В петък посети ресторант или клуб. Ще имаш нужда от уютно, приятно и вкусно преживяване.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Бързай бавно!
В личен план е настъпило време за любов и приключения. Срещите с приятели и любимия човек ще ти донесат покой и радост. Наслаждавай се на хармонията, която ще почувстваш в душата си и в отношенията, за които така отдавна мечтаеш. Щастието е нещо, което се умножава, когато се поделя!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ярки цветове – добро настроение!
Дошло е време добре да си отдъхнеш. Срещай се с приятели, ходи по магазините, организирай празнична вечеря. Розово, червено или зелено – цветове, които могат да оцветят и най-лошото настроение. Това е необходимо не само, за да се развеселиш, но и за придобиване на тонус. Когато си център на приятелско внимание и чуеш няколко комплимента по свой адрес, ще се почувстваш значително по-добре.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не се ангажирай с неприятни неща!
Ако забравиш, че си обещал на приятел да му правиш компания по магазините или не си спомниш навреме, че си приел покана за купон – не бързай да обвиняваш паметта си. Работата не е в това, че забравяш – просто някои неща не ти се иска да ги помниш. Както казва английският писател Дж. Блеки "Не чети нищо, което не желаеш да запомниш, и не запомняй нищо, което не предвиждаш да приложиш." Направи си съответните изводи и не обещавай да правиш това, което не ти се иска, не приемай покани за събирания, на които няма да ти бъде интересно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Обърни внимание на кожата си!
През тези дни се погрижи за кожата си. Хубавата кожа, както и косата, не е въпрос просто на добър ген, необходима е и грижа. Започни с тонизиращи вани, след което непременно използвай овлажняващо средство за тяло. За почистване на кожата използвай скраб, която можеш да приготвиш и в домашни условия. Например, смеси зехтин с утайката от мляно кафе. Очаква те успех и заинтересованост от страна на противоположния пол, но внимавай – има опасност да станеш връх на любовен триъгълник!
 

More Astro