Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Рак, Лъв, Дева

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Овен, Телец, Близнаци

Виж най-подробната прогноза за това какво те очаква през идващата 2013-та година...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Любовта и съмнението, не могат да съжителстват заедно, това трябва да помниш през 2013 г.

За Овена продължава светлият период, който започна през пролетта на 2011. Това се дължи на влиянието на Уран, планетата на оригиналността и иновациите, която ще остане в зодиакалния ти знак до 2018 г. Дерзай, експериментирай със стила си, търси себе си в професията, в модата, в личния си живот. С външността си може да демонстрираш независимост и творчески подход. Твои съюзници ще бъдат изчистените дизайнерски линии, ярките наситени цветове, малко наивният стил на обличане и екстравагантната прическа. Перспективна насока за дизайнерите Овни ще бъдат накитите и аксесоарите за глава и коса.

2013 г. вещае много наситени събития в кариерата и в личен план, но по стечение на обстоятелствата постоянно ще ти липсва време, поради необходимостта винаги да изглеждаш безупречно. Често ще се налага да избираш между блузи, панталони и костюми. Дамите ще забравят за роклите, допълвайки своя избор с високи ботуши, големи чанти и дързък поглед, Успех ще ти носят цветовете червено, кафяво, черно, охра и златисто.

Работата може да ти донесе добри доходи през 2013 г., но само ако се захванеш с искрен ентусиазъм и работиш всеотдайно. Единствено тогава те очаква голям успех. От Овните обикновено извират доста екстравагантни, смели и грандиозни идеи, а годината на Змията ще благоприятства изпълнението на такива проекти, но само ако сериозно и отговорно се отнасяш към работата. Змията не харесва тези, които кръшкат и търсят забавление.

Най-добрата рецепта, която препоръчва хороскопът за 2013 г, е ясно избрания план за действие, но не за да се бориш с противници и завистници, а за изпълнението на поставените задачите, което ще доведе до успех и аплодисменти, и от страна на клиентите, и от страна на висшестоящите.

2013 г. е благоприятна и за работа върху себе си, за премахване на някои недостатъци. Няма да ти е лесно, но ако с времето проявиш търпение, резултатите ще надхвърлят твоите очаквания. Като един от най-взривоопасните представители на зодиакалния кръг, ще се нуждаеш от повече издръжливост и самообладание.

Любов. През 2013 г жената-Овен ще е безумно щастлива, ако постоянно я носят на ръце, но никога не трябва да забравя внимателно да следи за това, къде именно я водят нейните отношения. За мъжете-Овни в тази област през 2013 г. ще бъде много по-лесно, ще се задоволят с човека, в който се се влюбили!

Ще бъдат важни отношенията с партньорите. Някои Овни ги чака раздяла още през зимата или в началото на пролетта. Ето защо ще им се иска една прекрасна, необикновена и незабравима ... Пролет. И на много самотни

Овни през пролетта на 2013 г ще им провърви в това отношение.
Именно годината на мъдрата Змия може да ти даде нов партньор за сериозна връзка. По принцип за всеки знак от зодиака действа правилото, че двойките, които са се срещнали в годината на Змията живеят дълго и щастливо. И тъй като Змията благоприятства сериозните отношения, избирай партньор с главата си, а не със сърцето и някои полови органи.

Ето защо любовният хороскоп за 2013 г. съветва мъжа-Овен да започва отношения само, когато наистина харесва някой, а не с този, който просто е съгласен, както обикновено прави, въпреки че този съвет и за жените-Овен също ще бъде актуален. Вземи за пример котките - те никога няма да спят с тези, които не харесват ...

За семейните Овни любовният хороскоп за 2013 г е по-напрегнат. Ако при самотните хороскопът прогнозира съдбоносни срещи в личен план, семейните напротив, трябва да се запасят с нова кухненска посуда - вътресемейните драми може да доведат до това, че да се чупят чинии по-често, отколкото някои Овни ги мият.
Като цяло любовта в годината на Змията за Овена ще бъде по-мъдра, отколкото страстна, Овенът отдавна се е научил да имитира не само желание и оргазъм, но и щастие. При това красиво и наистина искрено. Но през 2013 г. ще бъдеш приятно изненадан, защото няма да ти се наложи нищо да имитираш. Просто ще се наслаждаваш на щастието - тихо, спокойно и по-зряло ... Неподражаемо, ярко и гръмко...

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не гони щастието, то винаги се намира в теб

Телци, затворете прозореца и отворете вратата! През прозореца по-добре се вижда линията на хоризонта и откриващата се перспектива, но само ако отвориш вратата и "прекрачиш прага", може да стигнеш до самия хоризонт. Хороскопът ти за 2013 г. говори, че ще можеш да разчиташ на късметлийски вятър, който ще те подтиква към успех, духайки в гърба ти. Разбира се, след не леката 2012 г. ще ти бъде трудно да повярваш в щастието, но не напразно казват, че ако щастието все още не е дошло, това означава, че то е много голямо и върви към теб с малки крачки. Успехите в кариерата, любовта, образованието и семейните отношения, ще ти донесат не само добро настроение, но и доста приятни изненади.

Работа. През 2013 г. ще трябва да работиш усилено и да се учиш, а понякога да съвместяваш и едното и другото. И ако има Телци, които мечтаят за успех, а такива има, които работят усърдно в тази посока, то през 2013 г. ще постигнат много повече. Ако през 2013 г. работиш без откат не само звездите ще са благосклонни към теб, но и шефовете, и дори бившите колеги и врагове.

Хороскопът за 2013 г., посочва, че времето ще е от ключово значение за теб. Така че, не бързай да направиш всичко наведнъж, отделяй повече време да се радваш и на хубавото около теб. Това, което ни прави щастливи – винаги е някъде наблизо. Просто трябва да се отклониш от рутината и да забележиш тези хубави малки неща, които правят всеки изминал ден специален и неповторим.

Според хороскопа ти за 2013 г., най-трудни в кариерен план ще бъдат есента и пролетта, в този ред. През пролетните месеци просто ще имаш много работа, планове и задачи, а през есента постепенно ще започнеш да наваксваш, това, което си пропуснал през пролетта на 2013 г. Освен това е възможно, през пролетта на 2013 г., да си припомниш грешките, които си направил през есента на 2012 г. Не съжалявай за пропуснатите възможности, а си направи изводи, най-добре преминаващи в действие. Работата над грешките, не е да правиш умозаключения, това е усилие и по-точно призив към действие.

Моден хороскоп - красота в хармонията. През 2013 г. е необходимо да създадеш правилен баланс между работа и почивка. Само това ще ти помогне да имаш свеж и младежки вид. Лесно ще подчертаеш силните си страни и ще скриеш слабостите си, избирайки модни тенденции, които те карат да изглеждаш неустоимо. Твоите цветове през 2013 г. са : розово и всички нюанси на праскова, зелено, кафяво, синьо и флорални мотиви. Твоят избор: къси рокли, фигурални мотиви, дълбоки деколтета, сладки, малки аксесоари.

За основния гардероб са подходящи неща в естествени цветове: светло зелено, светло бежово, в съчетание с изумрудени и пастелни оттенъци. Обърни внимание на такива модни новости като силует тип „пашкул”, заоблени линии, уютни наметки.

Любов. С настъпването на зимата на 2013 г., снегопад от любов и преспи от щастливи отношения ще ти завъртят главата. И това е добре, защото в отношенията ще можеш да минеш без топли дрехи.

През пролетта на 2013 г. любовният хороскоп прогнозира "неравни" или по-точно нервни отношения с твоя партньор, особено към края на пролетта. Най-вероятно, просто ще преминеш на съвсем ново ниво във вашите отношения и това ще зависи много точно от теб. Именно ти ще поискаш да поставиш ребром определен въпрос и ако той не бъде решен, както на теб ти се иска, най-вероятно ще се наложи да преживееш всичко отново през есента на 2013 г. Не забравяй, че Щастието – е това, което се случва с теб точно сега ... Защото не се знае какво те очаква след това ... Така че, може би няма никакъв смисъл да разваляш всичко. Не забравяй това, изостряйки ситуацията и отношенията си през 2013 г.

През втората половина на 2013 г., много от твоите близки ще очакват от теб не само подкрепа, но и любов, и внимание. Не спестявай ни най-малко от тези важни неща – това не са пари, за да ги пестиш. Постарай се по пътя към твоето щастие да бъдеш по-внимателен и да не правиш някой друг нещастен. Няма щастие за сметка на другите, това не е спортно състезание! Опитай се през 2013 г. да бъдеш максимално честен в отношенията си и тогава обстоятелствата и животът ще бъдат изцяло на твоя страна. 2013 г. е много успешна за теб в личен план, ето защо спокойно може да делиш щастието с другите, а не да го отнемаш от тях.

Самотните Телци в началото на 2013 г., ще мислят повече за развлечения, отколкото за нови връзки. Именно в този момент, когато си най-спокоен, може да се появят съдбоносни и перспективни контакти. Не забравяй, че отношенията изградени през годината на Змията почти винаги продължават дълго, дълго, дълго време ...

Хороскопът за 2013 г. като цяло е позитивен, но периодично ще напомня игра или телевизионно шоу, в което ти е възложена задачата "да не грешиш". Постарай се да играеш положителна роля, само в този случай небесната сфера над главата ти ще бъде на твоя страна.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Разумът не изключва щастието

През 2013 г. Близнаците ще имат две любими играчки: собствената си съдба и чуждите чувства. И както казва хороскопът за 2013 г., никой няма да ти отнеме играчките. Така че, като цяло 2013 г. обещава да бъде не само успешна, но качествено различна. Това означава, че собствената ти съдба и чуждите чувства, не веднъж през 2013 г. ще бъдат в ръцете ти. Още от самото начало на 2013 г. ще започне да те "гъделичка" желанието да се захванеш с всичко отначало, или нещо да промениш в личния си живот. Първите месеци от календара са благоприятни за активна работа, за завоюване на хора, съюзници, приятели и благосклонността на влиятелни хора. Но много

Близнаци ще предпочетат да почиват през зимните месеци, не искайки да започнат нов живот, дали защото зимата и понеделниците преминават някак безполезно, или просто близнашкият мързел ще ги убеди да полежат още малко под топлото зимно одеяло. Следователно, тези Близнаци, които, дори в кратките зимни дни предпочитат активно да се движат напред, през пролетта на 2013 г. ще почувстват резултатите. И това се отнася еднакво както за мъжете-Близнаци, така и за жените-Близнаци. Вярно е, че ще има някои различия, жените-Близнаци в зимните периоди ще продължат да бъдат разсеяни, мислейки за старите любови, а Близнаците-мъже, повече ще ги интересуват новите любовни приключения.

Както показва астрологична прогноза за 2013 г., най-важна ще бъде пролетта. През този период много Близнаци ще си припомнят думите на Ницше: "повече от всекиго ненавиждат този, който лети". Защото в този период ще ти се получава практически всичко и само конкуренти или завистници от време на време ще вгорчават живота ти. Според хороскопа, пролетта на 2013 г. е добра за нови проекти, собствен бизнес, нова работа, нова професия, нови възможности. Пролетта на 2013 г. ще открие пред теб не само нови перспективи, но също така и нов социален кръг, а това често означава и промяна в личния живот. През този пролетен период много Близнаци ще се почувстват щастливи, защото ще започнат да се "възстановяват" от своето минало.

Хороскопът за 2013 г. предупреждава, че лятото може да бъдеш въвлечен в чужди конфликти и интриги. Старай се, ако е възможно да запазиш неутрална позиция. Опитай се да не се намесваш в измислени от някой проблеми, в противен случай има голяма вероятност, предложеното от теб решение на проблема, да породи нови неприятности, но вече с твое участие.

Работа. През есента на 2013 г. ще се разкъсваш между работа или училище и личен живот. Говорейки за обучение, през есента 2013 г. много Близнаци ще поискат да попълнят багажа си от знания. Не забравяй, че всяко обучение, не е въпрос на това колко можеш да запомниш, а колко време ще го задържиш в главата си! Още повече, че с ентусиазъм бързо ще превключиш на любовни отношения и в живота ти може да се появи човек с напълно нов мироглед или "неизпробван" от теб зодиакален знак. Ще ти бъде интересно не само да привлечеш, но и да "обуздаеш" тази противоположност.

Хороскопът за 2013 г. много сериозно предупреждава за финансови авантюри и рискови вложения. Старай се да преценяваш рисковете, твоите нови идеи и проекти да са в рамките на един реален бюджет.
Любов. За Близнаците любовта и любовните приключения са наркотик, без които у тях започва „разруха”. 2013 г. обещава редовна доза от "любовния наркотик". Много неща в личния живот ще се променят, не само за самотните. Новите отношения ще бъдат точно такива каквито Близнаците обичат, приличащи на "скоростно влакче", ту горе, ту крещейки надолу.

Любовният хороскоп за 2013 г. те съветва да бъдеш пределно честен в новите отношения и да не забравиш да оставиш в своята „близнашка глава” място за действително перспективни отношения. Разбира се, много Близнаци вярват, че в тяхната глава има достатъчно място за 5-6 романа, но ще има ли достатъчно място в сърцето ти? Ето защо хороскопът за 2013 г., както и в професионалната сфера, те призовава да намалиш максимално дозата авантюризъм в новите любовни проекти, особено когато избираш самостоятелно своите "нови проекти" и инициативата е в твои ръце.

Моден хороскоп. На твоя стил обикновено всички винаги се възхищават! За късмет и финансов успех през 2013 г., добави в гардероба си малко романтика. Романтичните поли и блузи ще предизвикат завист и удивление. Мини полите, дънките и прекрасният стил Sexy ще привличат в живота ти приятни интриги и приключения. Твоите цветове са: студено синьо, тюркоаз, зелено и сребро. Избор на аксесоари: шалове, чанти с красиви закопчалки.

През 2013 г. отношението ти към модата ще зависи в значителна степен от твоето емоционалното състояние и от личния ти живот. Това ще е особено забележимо през втората половина на 2013 г.. Така че, за да вървиш уверено трябва да стоиш здраво на краката си – в пряк и в преносен смисъл. Замени крилатите сандали на Меркурий с обувки със стабилен ток. Добави към цялостния си облик мекота, загадъчност, откажи се от юношеските колекции и нещата в стил "унисекс". Дамите-Близнаци може да избират рокли с интересни дизайнерски решения в областта на раменния пояс и деколтето.

Годишният хороскоп за Рак, Лъв и Дева продължава тук>>

More Astro