Най-добрите парфюми на 2012-та

Декември ухае на парфюм. Може да се прокрадва и тънката ароматна нишка на курабийки, ябълки с канела или вкусен обяд, но истината е, че ароматите на очакването, на наградата и на празника са класните парфюми...

Декември ухае на парфюм. Може да се прокрадва и тънката ароматна нишка на курабийки, ябълки с канела или вкусен обяд, но истината е, че ароматите на очакването, на наградата и на празника са класните парфюми.

Щандовете в парфюмериите изобилстват от опаковки и разфасовки на ароматните течности и това е прекрасно, защото няма да се уморим да казваме, че парфюмът е равен на строгата индивидуалност, т.е. нещо, което отива на един /на неговата кожа дори/ изобщо не стои на друг. Затова, без да отричаме индивидуалния вкус при парфюмирането, решихме да се обърнем назад и да преброим най-интересните появи на тази ароматна сцена през годината. Кой от най-големите производители какво извади, какво заслужи внимание при премиерата си и в какво е добре да се огледаме, ако решим да се наградим с парфюм точно сега, за вълшебните празници, около които в момента се суетим всички.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.