Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Везни, Скорпион, Стрелец

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Рак, Лъв, Дева

Какво ли не прави животът с плановете ни. Така накратко може да се каже за хороскопа на Рака през 2013 г. И...

Astro преди 11 години

Годишният хороскоп за Овен, Телец и Близнаци виж тук>>

РАК 22.06 – 23.07


Нещо нелогично, нещо някак си различно


Какво ли не прави животът с плановете ни. Така накратко може да се каже за хороскопа на Рака през 2013 г. И всичко това, защото през следващата година много често ще планираш едно, а ще живееш по съвсем различен начин. Така че, колкото и парадоксално да звучи, хороскопът за 2013 г. те съветва през следващата година да постъпваш по-често нелогично, понякога и абсурдно. И само тези Раци, които предприемат най-абсурдните опити, може да постигнат невъзможното.

Само не забравяй основното - твоите действия да не се отразяват зле на другите хора и да не ги озлобяват. В противен случай ще искат да ти навредят, а от това няма да извлечеш никаква полза за себе си. Но колкото и неутрални да изглеждат твоите думи или постъпки, винаги ще се намери някой, който да ги сметне за обидни. Така че през 2013 г. се старай да бъдеш весел и забавен актьор в спектакъл от „Театър на абсурда”, нищо повече от това.

На любимите си хора прави неочаквани подаръци или някакви приятни изненади. В бизнеса използвай нестандартни методи за реклама. По принцип няма смисъл да ти препоръчваме, тъй като хороскопът за 2013 г. прогнозира за следващата година толкова много промени в живота ти, че и без това ще живееш доста нестандартно. А промените ще се отразят не само на професионалната сфера, кариерата или обучението, също така и в личния живот, дори на хобитата и увлеченията. Промените ще са толкова много, особено през първата половина на 2013 г., че някои от тях няма да могат да се поберат в живота ти. Включително нови приятели, запознанства или контакти.

Дремещото до сега в теб желание да промениш нещо в живота си, през 2013 г. ще се събуди и ще те тласка към нови предизвикателства. Но, както прогнозира хороскопът за 2013 г. понякога събитията ще преминават с такава скорост, че е твърде възможно да не успееш да им отреагираш адекватно, точно и ефективно. И тук се налага един полезен съвет – за да имаш успех не трябва да бъдеш по-умен от другите, просто трябва да си с една крачка по-напред от останалите. Това е тайната за възможни успехи през 2013 година. Ако успееш поне с един ден да бъдеш по-бърз от повечето хора, успехът ти е гарантиран. 

Любов. Желанието за промяна ще се събуди в теб и ще те тласка към нови предизвикателства, включително и в личния живот. И това важи еднакво за семейните и самотните, за жените и мъжете Раци. Отново ще си припомниш, че любовта - е, когато силно, силно прегръщаш някой "така че костите му да изпукат", но в главата си знаеш, че и това не е достатъчно и ти идва да го „изядеш”.

Това е, което ще искаш в любовта и отношенията. И ако не го получиш вкъщи, най-вероятно ще започнеш да го търсиш някъде "настрани". Раците, имащи връзка, това ще се отрази на цялостната ситуация в дома. Не всички са на ясно, че Раците не трябва да стигат до „кипене” - те могат като вода да се изпарят. Увличайки се по нови романи и любовни приключения "настрани", не забравяй, че за една успешна лъжа са нужни двама – единият да лъже, другият да слуша. Ако в този процес се намеси трети, тогава ще бъде доста трудно да се скрие истината.

Ако в твоя дом цари взаимно разбирателство, тогава надигащите се в теб страсти и желания, ще можеш да стовариш на своята втора половинка. Всичко зависи от това, което е преобладавало в отношенията ти преди – Любов или ..., както се казва «каквото си посял, това и ще пожънеш».

Може да се каже, че през 2013 г. в личния ти живот ще преобладава духа на промяната и големите емоции. Но най-важно, което може да се отбележи с пълна увереност е, че в него със сигурност ще присъства Любовта.
Работа. 2013 г. е подходяща за придобиването на нов опит и за всички видове обучение. Включително и за нова професия. Така че, ако през следващата година ти предложат нова работа в неизвестни досега области за теб, не се колебай, съгласявай се смело. Особено благоприятен период за смяна на работата е пролетта на 2013 г.

За теб 2013 г. може да се нарече година на инвестиции, а не на печалба. Всички доходи веднага ще инвестираш успешно, включително в себе си и в отношенията си. И въпреки, че инвестирането в отношения е най-рисковата инвестиция, през 2013 г. е малко вероятно да избегнеш в разходите си по перо, озаглавено "Любов". Да, промените в живота ти през 2013 г. ще бъдат доста, а всяка промяна е свързана с повече разходи, отколкото приходи. Но в крайна сметка, 2013 г. ще ти донесе повече приходи, отколкото разходи.

Модният хороскоп за 2013 г. ще те зарадва с някои особено приятни събития в живота. Раците често се страхуват да изглеждат несериозно. През 2013 г. забрави за официалната мода, остави настрана костюмите, носи повече свободни дрехи. Твоите цветове са: контрастно съчетание на черно и бяло, сиво, бежово, лимонено-зелената цветова гама. Твоят избор: удобни панталони, елегантни рокли и обувки с високи токчета, тънки шалове и ръкавици, закръглените дизайнерски линии, овалния силует, акцент върху бюста. Разбира се, всичко това трябва да в хармония с вътрешното ти състояние. Раците, професионалисти в модната индустрия, трябва да се замислят за създаването на семеен бизнес, собствено ателие. Не пропускай момента, такава възможност има веднъж на 12 години! Обещаващи направления са: детско облекло, униформи за работещите в хотелиерския и ресторантския бизнес.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Цели - тенденциозни. Методи - авантюристични

Но резултатът ще устройва на практика всички Лъвове. И, ако преимуществото на слабите е да симпатизират на силните, то през 2013 г. ще се появят не само твои "фенове", но и предани фанатици. Има само едно условие, за да не разочароваш феновете си през 2013 г. – да не бързаш. Това не означава "да удряш спирачки" и да отлагаш нещата, за да не стане така, че докато се ориентираш добре в обстановката … другите да те изпреварят. Просто не бързай при взимането на решения, както в личния живот, така и в професионалния. Задавай въпроси и чакай докато получиш правилните отговори или информация. Змията изобщо не обича суетата и припряността, още повече при взимането на решения. 

През 2013 г. най-накрая ще те изостави чувството, че мечтите се сбъдват при всеки, освен на теб, и ще се въплътят много от твоите планове, дори и някои мечти. Относно възгледа, че за изпълнението на несбъднатите желания не е нужна заплата, а пари, то през 2013 г. Лъвовете ще имат Пари с главно П. 

Най-накрая през 2013 г., всичко ще бъде "както кажеш ти". Обикновено Лъвовете смятат, че ако не стане по "техния начин", значи няма да стане. През 2013 г., отново ще си припомниш, че да вървиш срещу себе си е глупаво и нелепо - по-добре е да вървиш със себе си. Важно е да не вървиш сам, непременно вземи със себе си приятели, точните колеги, или подходящите подчинени. 

2013 г. изисква от Лъвовете не просто да бъдат лидери, а лидери с идеи, обединяващи хората с еднакви възгледи. И ако през изминалата година, твоите действия и твоят мозък са били в постоянна конфронтация, през 2013 г. този проблем ще си отиде и отново ще пресмяташ своите действия няколко крачки напред.

Както показва хороскопът, през 2013 г. ще бъдеш в състояние да покажеш най-добрата си страна. Обстоятелствата и хороскопът за 2013 г. ще благоприятстват всяка социална дейност. Така че, по-често помагай на познати и непознати хора. И по-често питай хората "как сте", но не в смисъл на «how do you do», а с реален интерес и участие в живота им. И тогава ще получиш дори повече, отколкото заслужаваш. 

В борбата срещу недоброжелателите или конкурентите през 2013 г., трябва да помниш, че обаянието е надмощие и винаги побеждава грубата физическа сила. Но, ако споровете и конфликтите не могат да бъдат избегнати, не забравяй, при спора с опонента да виждаш на първо място, не враг или съперник, а приятел! Така много по-лесно ще постигнеш своето...

Независимо от факта, че през цялата 2013 г. Лъвовете ще се намират под покровителството на звездите, най-обещаващо и интересно ще бъде "топлото време" т. е., пролетта и лятото на 2013 г. В живота ти ще се появят нови хора, нови възможности и нови приятели, може би и много влиятелни. Новият кръг от приятели, може да отвори пред теб не само нови страници в твоя живот, но дори цяла "нова книга."

Работа. Истински успех е когато избираш сам, а не когато те избират. Ето какво очаква много Лъвове през 2013 г.. при това не е необходимо да полагаш неистово старание. Просто избирай близки цели и задачи, и бъдещи планове. Изпълнявай ги последователно и се подготвяй за бъдещето. Прекомерното усърдие по време на работа е преди всичко знак за неспособност да се справиш със задачите. Така че, старай се да правиш всичко спокойно, солидно и в срок.

И ако през 2012 г., много Лъвове, поради създалите се обстоятелства са отделяли малко внимание на своя имидж и репутация, успехът през 2013 г., често ще зависи от старателно изградения или възстановен имидж на преуспяващ Лъв или Лъвица. Чуждият успех винаги предизвиква истинско удивление! И за да избегнеш кариерната ревност, винаги подчертавай, че две глави са по-добре от една. И все пак, постарай се да не забравяш, че Успехът често е временно състояние и е необходимо да завърши с парично възнаграждение.

Кариерните постижения през 2013 г., най-накрая ще намерят своето въплъщение. В тази връзка, много Лъвове ще помислят за някакви сериозни придобивки. И ако при постигането на успех, или при успешното завършване на някаква работа, възниква чувство, което не може да се изрази с думи, Лъвовете ще го изразяват с пари. В същото време през 2013 г., е нужно да инвестираш и да влагаш или в себе си, или в своя имидж по време на работа. Така че пресмятай разходите си, тъй като Лъвовете рядко изпитват нужда да размишляват как да похарчат парите си.

Любов. Флиртът за Лъвовете е най-безопасния начин да получат необходимата доза адреналин, но понякога може да бъде начало и на нова връзка! По отношение на любовта хороскопът за 2013 г. не е толкова еднозначен, както в професионален план. Някои Лъвове през 2013 г., ги очаква умора и разочарование от старата връзка. И тъй като почти всеки Лъв преминава в живота си през болезнени отношения с човек, от който определено няма нужда, през 2013 г., безполезните отношения може да угаснат напълно. Особено, за Лъва-мъж. Както се казва, по-добре е да стреляш, да презаредиш и да стреляш отново, отколкото да светиш с фенерче и да питаш: "Има ли някой там?" в търсене на богат вътрешен свят в другия човек. 

В много представители на този зодиакален знак, отново ще се събудят комплекси относно разни недостатъци – реални или измислени (по-често измислени). Вътрешното копаене в собствените комплекси и недостатъци е едно от любимите занимания на много Лъвове, но през 2013 г., се опитай да не губиш за това нито секунда от времето си. Твоята харизма и обаяние ще заменят всички недостатъци, така че забрави за мнението на другите хора и не се колебай в търсенето на нови жертви на твоето обаяние. Особено след като любовният хороскоп за 2013 г. ти обещава значително внимание от страна на противоположния пол, както и възможност за интересни и обещаващи запознанства.

При Лъвовете често се случва така, че те не искат да влязат в отношения и да разбият живота на някого, защото са уверени, че след това няма да искат да си тръгнат, а да останат с този човек – няма да могат. В този случай, използвай любимия си прийом флирта - за теб това е най-безопасния начин да получиш необходимата доза адреналин.

Да обичаш - означава, да допуснеш в живота си този, който след това няма да изчезне, такава сериозна задача стои пред Лъвовете през 2013 г..

Моден хороскоп. Лъвът обича луксозно облекло, кожи и кожени изделия. Лъвът винаги иска най-доброто! Специално предупреждение – през 2013 г. не купувай евтини бижута, ти заслужаваш шедьоври! Твоите цветове са: всички нюанси на червеното, оранжево и жълто. Твоят избор: рокли с дължина до коляното, костюми и много дълги панталони. Дизайнерите-Лъвове ще се вдъхновяват от модата от средата на 60-те години.

ДЕВА 24.08 – 23.09 

Нищо велико на този свят не е извършено без страст

Девата не се поддава на съблазни, стреми се да постъпва честно и почтено, но според хороскопа за 2013 г. през Новата година те очакват много изкушения и в личния живот, и в професионалния. В работата ще те примамват с "подаръчета" и заплата, но над всички предложения, си заслужава добре да помислиш, преди да ги приемеш. Това касае особено младите току що стартиращи проекти. 

По принцип, хороскопът показва същото и в личния живот. Ако настойчиво те въвличат в нови отношения, преценявай веднага какво място заемаш в тях – на началник или на подчинен. Истината е, че в театъра на живота, често ще се налага да носиш маската на суетата, вървейки безмълвно сред тълпата. Повечето събитията ще се случват, така да се каже, без твоето съгласие, както в личния живот, така и в кариерата и това се отнася в еднаква степен за жените-Деви и за мъже-Деви.

Освен това, както показва хороскопа, през 2013 г. ще те привличат нови идеи и проекти, възможно дори и творчество. Тъй като Девите са готови повече да въплъщават, отколкото да генерират идеи, внимателно се вслушвай във всички дискусии, както и във всяка информация относно новите модни тенденции и течения, следи чуждите мисли и идеи и успешно ги реализирай.

Зимата на следващата година ще премине доста по-спокойно, а през пролетта или през летните месеци в теб ще се събуди желание за активност и промяна. Най-вероятно, както в личния живот, така и в кариера. През този период много Деви ще са готови да забравят дори за някои морални ценности. Важното е да не сбъркаш, защото може да останеш и без ценности, и без цел и без Победа. И ако в личния живот, ще ти тежи на съвестта, в работата трябва да си на ясно какво получаваш - отказ от някакви принципи, но на каква цена. 

Есента през цялото време ще си на път. Може би просто ще се местиш от офис в офис, или от вилата у дома, а може би това ще бъдат бизнес пътувания и командировки. Но най-вероятно ще търсиш причини, за да не правиш нещо или да не се срещаш с някой. В стандартната ситуация, когато желанието е налице - има хиляди възможности, когато няма желание - има хиляди причини, а за Девите през есента на 2013 г. и хиляди пътища. Възможно е и просто да търсиш нов път за себереализация, в този случай не забравяй, че за да намериш нов път, на първо място трябва да отбиеш от стария път, а за това е нужно да стигнеш до кръстопът с нови възможности.

През 2013 г. ще имаш възможност да придобиеш не просто нови познати, а нови приятели. За разлика от повечето хора Девите, като кучетата никога не се преструват – те обичат приятелите си, а враговете ги хапят.., на тази основа, заради новите приятели, може да влизаш в пререкания за изясняване на отношения. Опитай се във всякакви конфликтни ситуации да запазиш хладнокръвие. Подобни ситуации приличат на кутия кибрит. Да се отнасяш към чуждия конфликт прекалено сериозно - това е нелепо, а прекалено несериозно - е опасно. Така че твоята най-добра позиция е да бъдеш в течение на събитията, да си информиран и да бъдеш нащрек в заобикалящата те среда. За да не се получи, така че мъдрите мисли да дойдат тогава, когато всички глупости вече са направени. В крайна сметка, за пореден път ще се убедиш, че хората не се променят, просто ги опознаваш по-добре.

Работа. 2013 г. може да донесе на Девите няколко възможности за израстване в кариерата. Това може да бъде удобно кожено кресло в стария офис или пълна смяна не само на работата, но и на професията. Много е важно, в тази ситуация правилно да прецениш постъпилите предложения.

2013 г. е много благоприятна за кариерни стремежи и успехи, така че се постарай от една страна да не пропускаш възможностите, но от друга да не се хващаш за първото съблазнително предложение. Въпреки благоприятната обстановка като цяло, през 2013 г. не по всички направления и не във всички проекти ще имаш успех, особено през есента. 100% попадение имат само снайперистите по «отлитащите» от любовното гнездо любовници. Така че не "зацикляй" върху нерешените задачи, възможно е те просто да са нерешими, не защото си твърде мързелив, или защото нещо си пропуснал. Обикновено, когато някоя работата се провали, всеки опит да я спасиш само прави нещата още по-зле. Ако проблемът може да бъде решен с пари, това не е проблем, това са разходи... , а доходите ти през 2013 г. ще бъдат повече от разходите.

Любов. Много изкушения, благодарение на силния емоционален подем, който ще почувстваш още в началото на 2013 г., които ще намерят горещ отклик в противоположния пол. През 2013 г., някои Деви с изненада ще открият, че има живот и извън пределите на Интернет и социалните мрежи. Това толкова ще промени мирогледа им, че ще започнат много повече да общуват "на-живо". Но, за съжаление, надеждите за появата на нови, дълготрайни и перспективни отношения най-вероятно няма да се сбъднат. 

Що се отнася до семейните отношения, които не са започнали през 2013 г., тук се очаква голяма реконструкция и "ребрандинг". Инициатор на което най-вероятно ще бъдеш ти. Ще ти се иска да захвърлиш нещо ненужно и излишно от старите отношения и да добавиш към тях нещо ново. През 2013 г., особено през първата половина, Девите ще бъдат пълни с емоции и ще чакат ответни емоции и от техните партньори. Ако твоят партньор те разочарова, това може да доведе не само до хладни отношения, но също така и до изневери и скъсване по твоя инициатива. Това касае особено жените-Деви. Звездите те съветват да не бързаш с взимането на такива сериозни решения!

Разривът в отношенията винаги е много болезнен, но много често се случва така, че животът разделя двама души - само за да им покаже колко са важни един за друг! И въпросът тук не е до лиса на чувства, а че всичко си има своето време и свои периоди в живота. 

Също така през 2013 г. има голяма вероятност в живота ти да се появи някой от миналото и да се превърне отново в най-близкия ти човек. Трудно е да се каже доколко е оправдано да се въвличаш в "стари отношения". Любовта може и да си отиде с времето – но със сигурност не идва с него... Осъзнаването на този плачевен факт ще ти помогне да вземеш правилното решение. За целта е необходимо дълбоко да потънеш в своята личност. Важно е да знаеш, че слабите никога не влизат в царството на любовта, законите в това царство са сурови и подли! И все пак, ако желаеш да предпазиш себе си, не си играй със Съдбата!

Самотните Деви и мъже и жени, и не толкова самотните, през 2013 г. е добре да слушат повече вътрешния си глас, отколкото хормоните си и да не допускат грешката от миналите години, когато вътрешният им глас е мълчал многозначително.|

Моден хороскоп. Вероятно до средата на 2013 г. ще градиш гардероба си спонтанно, от коренно различни неща. И само природният ти усет и способността майсторски да комбинираш нещата ще ти помогне да създадеш хармоничен облик. Девата предпочита да съчетава в себе си красота и функционалност. Успех в кариерата през 2013 г., ще ти гарантират черно-белите комбинации. Добави в гардероба си малко романтика и творчество, а истинското модно заиграване със сигурност ще се отрази на бюджета ти. Твоите цветове са: черно, бяло, тъмно синьо, всички нюанси на червеното, розово и оранжево. Твоите предпочитания: дълги, леки рокли, сукмани с пуловери, офис костюми, гръцки сандали и класически обувки.

Годишният Хороскоп за Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби очаквай в следващите дни!

More from View Sofia

More Astro