Следва

Празниците, зимата, градът на любовта Париж...

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Козирог, Водолей, Риби

Опорната точка я имаш в акуратността, лоста на намерението - също. Звездите те даряват с енергичност и...

Astro преди 11 години

Годишен ХОРОСКОП за 2013 на Везни, Скорпион и Стрелец виж тук>>

Годишен ХОРОСКОП за 2013 на Рак, Лъв и Дева виж тук>>

Годишен ХОРОСКОП за 2013 на Овен, Телец и Близнаци виж тук>>

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Дайте на Козирога през 2013 г. опорна точка и достатъчно дълъг лост и той ще повдигне Земята!

Опорната точка я имаш в акуратността, лоста на намерението - също. Звездите те даряват с енергичност и работоспособност. Особено добре ще ти се отдават неща, където се изисква логика и акуратност – тук ще надминеш себе си, ще сложиш ред в работата, в дома и в личните отношения. Логика е потребна навсякъде и във всичко. Човек със слабо развито логическо мислене е като куц кон, върви - но бавно.
2013 г. ще ти помогне максимално да разгърнеш себе си и да докажеш на околните, че си способен на много.

Символът на 2013 г. - Змията, ще покровителства тези Козирози, които се движат уверено напред, разчитайки на собствените си сили и по-малко на чужда помощ. Козирозите ще придобият нови умения, включително лесна комуникация с околните и увереност в себе си. Не забравяй да проявяваш решителност и хората ще се вслушват в твоето мнение.

Като цяло, 2013 г. изглежда интересна. Особено през първата половина, когато няма да имаш време да седиш със скръстени ръце – ще се натъкваш на интересни проекти, обещаващи атрактивни ползи. Втората половина изглежда по-спокойна: ще намираш време и за почивка, и за дома.

Както в работата, така и в личния си живот, консервативният по природа Козирог през 2013 г., ще бъде склонен да използва нестандартни ходове и идеи. Някои Козирози може да хвърлят околните в шок, а други ще са способни да предизвикат уважение и завист. Но по-добре да си обект на завист, отколкото на състрадание.

Любов. В любовта настъпва време за разцвет. В очакване си на нещо ново, необикновено, приказно. В личните отношения, не всичко ще върви гладко. Ревността и съмненията към партньора, който може често да те дразни, ще водят до конфликти и семейни скандали. Отношенията ще се подобрят с наближаването на есента, когато всеки ще се опита да се съобрази с претенциите на другия. В съвместния живот, най-важно е търпението ... Любовта продължава, докато има двама, които да я поддържат!

Необвързаните Козирози ще се къпят във внимание и флирт, едновременно от няколко страни, а това ще ги изправи пред сложна дилема и труден избор. Този избор ще повлияе на бъдещия живот – тих и уютен или страстен и непредсказуем, със скандали и бурно помирение. Във всеки случай, царят в отношенията ще бъде Козирога, позволявайки си да обича повече себе си.

Като цяло 2013 г. ще ти предостави всички шансове да изведеш отношенията си с любимия човек на ново, по-високо ниво. Тя ще поражда благоприятни ситуации, за да укрепиш връзката си, да опознаеш по-добре партньора си, както и да вземеш решение за по-отговорни стъпки, от рода на предложение за брак, раждане на дете или преместване в ново жилище.

През 2013 г., в теб внезапно може да се събуди талант за перфектен домакин или домакиня! В това отношение, на любимият ти човек може само да му се завижда. Единственото нещо, за което звездите те предупреждават е, че желанието ти за ред и чистота може да премине в дребни битови разправии и заяждане за дреболии. Ако ще се заяждаш за дреболии, не трябва да пренебрегваш факта, че дребните камъчета обръщат колата.

Работа. В твоя делови хороскоп на преден план стои здравия прагматизъм и желанието да получиш достойно заплащане за труда си. Поради тази нагласа, през 2013 г. е малко вероятно да те вдъхнови проект на доброволни начала или работа "с перспектива", колкото и изкушаващи ползи да предвещава в случай на успех. По скоро ще бъдеш готов стъпка по стъпка, последователно и планомерно да изграждаш своята кариера и да развиваш своя бизнес, така ще имаш шансове за успех!

Финансовото ти състояние, тази "Светая Светих" за всеки представител на зодия Козирог, през 2013 г. ще се увеличи. Ще броиш всяка стотинка и няма да допускаш безполезно харчене. Увеличаване на приходите се очаква в началото на годината, през февруари и март, когато ще се върнат инвестиции от миналата година. Също така успешен ще бъде краят на годината, обещаващ добра възвращаемост от изпълнението на проект или на инвестиции в собствения бизнес. Всяко харчене ще бъде многократно обсъждано и проверявано. Големите покупки ще са свързани с работата, най-вероятно работен автомобил или ново работно оборудване.

Моден хороскоп. Ще те привличат луксозните дрехи, а цветовете червено и черно и тяхната комбинация ще те карат да изглеждаш неустоимо. Когато става дума за мода през 2013 г, ще си готов да рискуваш с разнообразие от абстрактни принтове и графични десени, комбинация от контрасти тъкани, от черно на светъл фон...
Твоите цветове са: черно, сиво, бежово, тъмно синьо и зелено. Твоят избор: странни часовници, обувки с квадратен ток (или връх), мини поли, модни бижута с тъмни скъпоценни камъни. За Козирозите-дизайнери ще бъде перспективно разработването на колекции за работници, за служителите на мобилните оператори, куриерските служби и транспортните компании.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ако искаш животът да ти се усмихва през 2013 година, покажи му, че го обичаш 

През зимата и пролетта на 2013 година професионалните постижения и успехите в личния ти живот ще те накарат не само да се усмихнеш на живота, но дори да му признаеш любовта си. За теб първата половина на 2013 г. ще бъде като скъп дълъг коктейл. В този коктейл животът ще смеси най-добрите си ингредиенти – тръпчивата топлина на изтънчен коняк и сладък ликьор в личните отношения със символите на професионалния успех уиски и шампанско. За повече пълнота в този коктейл ще присъства и киселият, остър вкус на лайма и капчици табаско, като завистта на конкурентите и недоброжелателите. Разбира се, за всеки Водолей животът ще приготви индивидуален коктейл - за някои ще добави и горчиви маслини, символ на разочарованието в любовта и от партньора, а на други лъжичка мед, символ на любовта и медения месец.

През първите месеци на Новата 2013 г. звездите те съветват да не се надбягваш с живота, а да следваш неговото темпо. Ако форсираш събитията или отношенията, това ще има само обратен ефект. Вървейки спокойно, винаги ще имаш време не само да помислиш къде, защо и как е по-добре, но и да избереш правилния спътник. През първите месеци на 2013 г. някои Водолеи ще поставят в личния си живот доста остро въпроса със спътниците. До такава степен, че може да настъпи доста радикална промяна в личен план. Хороскопът за 2013 г. съветва да разчиташ по този въпрос на своята интуиция. Така че, през 2013 г. по-често се вслушвай в интуицията си при взимането на решения. Но не забравяй, че най-добрият начин да предскажеш бъдещето си е да го създадеш ....

Работа. Повечето Водолеи са твърдо убедени, че разумът е даден на човека от природата не за да ходи на работа, а обратното - да не работи! Ето защо Водолеите по-добре от другите зодиакални знаци се справят със задачата, така да устроят живота си, че да работят без да се напрягат. В първата половина на 2013 г. ще има доста възможности това да се превърне в реалност. През този период всички твои планове ще се сбъдват и ще срещаш подкрепа, съюзници и дори покровители. Основното през този период е да не решаваш въпроси от личен характер за сметка на професионалните си стремежи, защото завистници, конкуренти и врагове никога не спят. А в борбата с конкурентите, дори чистата истина може да се опетни, така че се погрижи колкото е възможно по-малко информация за теб да стига до тях. Разбира се, понякога ще ти се иска да изпратиш някого „по дяволите” и да му го кажеш право в лицето, но се старай да се въздържаш. Oткритият конфликт няма да ти донесе победа! По-добре е сега да водиш "студена война". През есента на 2013 г. някои Водолеи може да се почувстват като на "потъващ кораб". Не забравяй, че когато "корабът потъва" трябва да стоиш по-близо до лодките, а не на капитански мостик или до кабинета на шефа. Най-добре до "аварийния изход".

Както показва хороскопът, през 2013 г. в работата често ще трябва да доказваш, че си "член от екипажа" и че можеш да "гребеш с греблата". Тогава ще изпиташ не само чувството на удовлетвореност от работата, но също така ще получиш финансово възнаграждение. А що се отнася до капитанския мостик, не е излишно да си припомниш, думите отправени към знаменития капитан Джак Спароу: "Капитане, позволете ми да доложа за надигащия се бунт: готов съм да пълзя на пръсти и да посоча имената". Така че, през 2013 г., по време на работа или в офиса, не забравяй, че светът "гъмжи" от предатели и клюкари!

Водолеите са абсолютно сигурни, че единственото положително качество на парите е тяхното количество. Може би заради тази увереност или по скоро заради бурните събития в личния живот, разходите на Водолеите в следващата година ще нарастнат доста повече от приходите. След като Водолеите поискат да заживеят леко и свободно, без предразсъдъци и комплекси, остатъкът от пари в джоба им, ще ги върне към реалността. А апетитът в личните потребности постоянно ще расте, така че е напълно възможно през 2013 г. да започнеш да се интересуваш от кредити. А това няма да бъде най-доброто решение, тъй като заемите също трябва да се връщат. Оптималното решение за Водолеите ще бъде да спестяват част от доходите и част от разходите. Може би, тогава, необходимостта от разходи ще намалее, а спестените пари ще ти спестят доста грижи.

Любов. Още в началото на 2013 г. много Водолеи ще започнат да се отегчават от старите отношения. Когато чувствата или отношенията изсъхнат като стар хляб, е нужно малко да се намокрят (за предпочитане с алкохол) и да се пъхнат в горещата фурна (или легло), така отново ще станат свежи. Обичайно Водолеите избират друг вариант - любовник или любовница. Факт е, че в новата връзка всеки търси това, което не му е достигало в старата. Проблемът по-скоро ще е в сериозността на връзката и доколко настоящият партньор ще отговори на твоите мечти и копнежи. Голяма част от Водолеите ще имат чувството, че повече така не може да продължават. При някои ще се появят мисли за брак, а при други за раздяла - всичко зависи от това кой е бил напоследък най-близо до теб.

Знаеш ли, че едно здраво завъртане от твоя страна в леглото ще ти даде голяма част от одеялото. Може да е нужно само "да се завъртиш" , да придърпаш одеялото и да видиш как ще отвърнете на това партньорът ти. И най-важното, дали те устройва тази реакция! Да, напълно вероятно е "придърпването" на одеялото да завърши с разрязване на леглото, но може би това е по-добрия вариант, отколкото с тъпа пила за нокти да пилят сърцето ти. В подобна ситуация е по-добре да не проточваш конфликта, а да го решаваш до край.

Свободните Водолеи ги очакват много интересни и обещаващи запознанства още в началото на годината. И колкото повече топлина има във въздуха, толкова повече тя ще бъде и в очите на Водолея. Това няма да остане незабелязано от противоположният пол и през лятото много самотни Водолеи ще се похвалят с нови отношения. Но дали ще се наложи да издевателстваш над някоя маргаритка е въпрос на късмет. По вероятно е да не се налага да късаш листенцата и`, а с една „узряла” любов да влезеш в есента на 2013 г. Тук ще те чакат въпроси и проблеми от професионален характер, а това малко ще пресоли радостта от новите отношения. Не всички двойки през есента на 2013 г. ще успеят да преживеят променливото настроение на Водолеите. И от "гукащи гълъбчета", някои ще се превърнат в "яростни птици". Поради това е възможно, по време на златно-жълтите листа пак да се допиташ до листенцата на маргаритката - "обича ме", "не ме обича".

Като цяло хороскопът за 2013 г. обещава годината да бъде ярка и запомняща се в любовта, и положителна като резултат. Във всеки случай, животът ти е даден не за да седиш и да чакаш кога ще дойде любовта. Той е даден, за да се научиш да я следваш. Такава свръх задача поставя хороскопът за 2013 г. пред Водолея.

Моден хороскоп. През 2013 г. ще ти се предоставят емоционално напрегнати ситуации, за които са подходящи универсални неща, но с акцент - под формата на дизайнерски аксесоари, необичайни накити. Дамите може да използват активно мъжки елементи в гардероба си. През втората половина на 2013 г., фокусът ще се измести в страни от дома и семейството. Темата е интриги и съблазън. Наблегни на очарователно спално бельо, красиви копринени халати, стилни пижами. Водолеите-дизайнери ще могат успешно да работят в две направления: спортно облекло (лека атлетика) и детски колекции за най-малките (до 1 година).

За късмет обърни внимание на цветовете. Твоите цветове са: лилаво, виолетово, тъмносиньо, черно и бяло. Твоят избор: блузи, пуловери, пуловери с V-образно деколте, изделия от велур.

РИБИ 20.02 – 20.03 

През 2013 г., не се колебай и избирай смели, дори фантастични идеи!

Хороскопът за 2013 г. ще зарадва тези представители на знака, които смятат 2012 г. за неуспешна. Много неща ще се променят към по-добро, пред теб ще се открият много нови възможности, ще се появи шанс да вървиш напред и да постигнеш това, към което наистина се стремиш, избягвайки сериозни сътресения без да жертваш това, което е важно за теб.

Очакват те дълги пътувания, нови романтични увлечения, пътуване до любимия, който по някаква причина е далеч от теб. Всичко най-важно ще се случва на ирационално ниво, така че облеклото деликатно ще отразява твоите най-съкровени преживявания.

През 2013 г., ще забравиш за миналото и без това не можеш да го промениш, дори на настоящето трудно ще влияеш, поради това се съсредоточи върху бъдещето. Хороскопът за 2013 г. те съветва да бъдеш по-смел и по-енергичен от обикновено. Не се страхувай да изненадваш и да гледаш истината в очите. Не забравяй, че си отговорен за действията си, но не си отговорен за това, което хората мислят за теб. Така че не се страхувай да рискуваш и да не получиш одобрение, страхувай се да не пропуснеш шанса си и благоприятната ситуация.

Да, през 2013 г., не всичко ще ти се получава и по пътя си ще срещаш не само препятствия, но и истинска съпротива. Но правейки първите стъпки, ще срещаш много сигнали и знаци, сочещи, че си на правилния път, просто трябва да подбираш "правилните" спътници, особено сред Овните. Не гледай дълго към затворената врата, вятърът на новите идеи и решения обикновено духа през прозореца. Така че смело избирай открити, дори фантастични идеи, но при едно условие, ако те не се отнасят до далечното бъдеще. Т. е, ако виждаш перспективи най-много след година, смело въплъщавай замисленото в живота. Не забравяй, че най-дръзките и велики идеи, не са приложени с помощта на книгата "Как да станеш милионер" или с бизнес-семинари, те обикновено започват с думите: "нека да рискуваме и да опитаме ...». И, тъй както подсказва хороскопът за 2013 г. - това се отнася и за личния живот и за твоите нови увлечения. Но не се увличай с изграждането на нови планове, не забравяй, че за дълго обмисляните планове не оставя време за тяхното изпълнение, както и за самия живот.

Хороскопът за 2013 г. е пронизан от вятъра на промяната. Така че, се постарай да заемеш правилната позиция, така че вятърът на промяната да не ти духа в лицето, а откъм гърба да те подтиква към нови промени в живота. Промените в живота ще бъдат провокирани и от външни фактори и от вътрешната потребност на Рибите за промяна. Ще се появят не само нови хора и полезни връзки, но също и влиятелни или ексцентрични приятели. Ще ти се предостави възможност да погледнеш на себе си по друг начин. Важното е, опознавайки себе си да не се изплашиш.

Хороскопът за 2013 г. съвета Рибите, да боледуват доброволно от частична амнезия, тъй като много често паметта – е това, което не ти позволява да вървиш напред, така че за да си отворен към новите промени, за нещо или за някого, понякога е по-добре да забравиш миналото.

Още през зимата на 2013 г. очаквай появата на нови лица, и запознанства.

През пролетта на 2013 г. ще те вълнуват повече личните отношения, отколкото кариерата, работата или ученето. Може би точно през 2013 г., в живота ти ще се появи човек, който да ти помогне да разбереш защо си се чувствал зле в предишните си връзки. И дори да се намираш в отношения, може да попаднеш в подобна ситуация. Или просто те очаква "втора младост" в старата връзка. Във всеки случай, не се страхувай да показваш чувствата си, защото най-силната любов е тази, която не се страхува да покаже своята слабост. Но в същото време, не забравяй, че е нужно да храниш своята Любов, а не да се храниш от нея.

През зимата и пролетта на 2013 г. много Риби ще ги привлича миграцията и пътуването, възможно е дори да се съберат с "цели пасажи" - голяма и весела компания. Или може би това ще бъдат просто бизнес пътувания, от които също ще получиш удоволствие, дори и материално подкрепление.

Както показва хороскопа, близо до есента, когато няма да ти останат сили за любов, ще имаш сили само за ревност или за разправии и критика насочена към партньора. Не забравяй, че когато често съдиш някого, не ти остава време да го обичаш!

Работа. За някои, ученето е работа, а за други бизнеса – това е учене. Ето така ще стоят нещата в тази областта за Рибите през 2013 г. Ще работиш усилено и ще учиш. Учейки се ще откриваш нещо ново за себе си, а може би и за другите.

Хороскопът те съветва през зимата, по-малко да търсиш истината на килима при началниците си, защото твоите желания не съвпадат с желанията на шефа, особено ако е Телец. А шефовете винаги разполагат с много повече възможности, от каквито и да е други качества.

С наближаване на топлото време и лятото, на кариерните ти успехи ще започнат да пречат коварните замисли на завистниците и негативно настроените към теб хора. Това до известна степен ще наруши твоя ентусиазъм, творческите идеи и трудовото настроение. В такива моменти се опитвай да мислиш не само за себе си, а за това как ще се отразят плановете ти за живота на твоите близки.

В крайна сметка, всеки, който седне на таралеж, веднага започва да мисли за дуп@то си и затова никой не мисли за таралежа. Колкото и да е парадоксално, именно мислите за другите ще ти помогнат по-успешно да влезеш в лятото. С настъпването на лятото кариерата на Рибите отново ще се устреми нагоре, с подкрепата на приятели, нови колеги в работата, а може би точно с тези таралежи, на които преди си седял, или в нещо са те обвинявали. Лятото за теб ще премине като една голяма почивка. Ще продължиш да работиш, но в работата, всичко ще върви по мед и масло, а мислите ти често ще летят далеч, далеч от бюрото.

Много Риби през есента на 2013 г. ще се замислят за нова работа. Късната есен, е напрегнат период в живота на Рибите, когато от една страна, бурният личен живот ще се отразява на работата, а от друга страна пък работата на личния живот. През този период, би било полезно да погледнеш назад и да потърсиш там подкрепа, може би дори в минали отношения или "стара работа".

Най-печеливши за Рибите през следващата година ще бъдат областите, свързани с творчество, шоу-бизнес, изкуство и деца. Особено лесно ще привличаш парите през зимата и пролетта на 2013 година. 

Любов. Няма да ти се наложи да полагаш усилия, за да запазиш емоционалната връзка с хората, които са ти скъпи. Силната ти интуиция ще ти помага да избегнеш сътресенията и да намираш компромиси. Любовта за теб ще бъде нещо лесно, необременително, приятно, уютно, носещо радост; ще и` се наслаждаваш и няма да "работиш" върху отношенията си. Възможно е понякога твоята "половинка" да прави нещо странно и неразбираемо за теб, но това ще предизвиква само твоята снизходителна усмивка.

Има добра новина и за самотните Риби: през 2013 г. те ще могат да започнат нова връзка, която ще бъде много хармонична от самото начало. Почти нищо няма да те тревожи: събитията ще се развиват в положителна насока, от теб се изисква само едно - да не им пречиш. Разширеният кръг на общуване ще ти позволи дори да избираш в кой да се влюбиш. Важното е да не бъдеш прекалено взискателен.

Като цяло те очаква много позитивна година с големи възможности. Така че спри да се отнасяш към любовта и взаимоотношенията, като към „бърза закуска”, просто се радвай на живота, а поводи през 2013 г. ще имаш достатъчно.

Моден хороскоп. Под влиянието на Нептун, намиращ се в твоя зодиакален знак, ще се повиши интереса ти към фантазния стил и към изучаването на психологическите аспекти на модата. В своя индивидуален стил, използвай смес от твърди и меки материи, естествени и изкуствени тъкани, кадифено и бляскаво, създавайки настроение на границата на реалността и мечтите. Важна част от твоя гардероб ще бъде облеклото за сън. Зрелите дизайнери ще могат да създадат незабравими колекция от бански костюми и плажни дрехи.

Твоите цветове са: всички нюанси на синьото, виолетово, лилаво и зелено, меките сияйни цветове. Твоят избор: стабилни обувки, широки дънки в съчетание със стилни, романтични туники.

На снимките горе са моделът Кейт Мос и актрисите Дженифър Аностън и Елизабет Тейлър, част от звездите, родени под знаците Козирог, Водолей, Риби. 
 

More Astro