Следва

Нова година, нов късмет! Ким Кардашиян е бременна

Предновогодишен Party Style: Рут Колева

За Рут Колева 2012-та беше година на успеха, на предизвикателствата, на запознанства с респектиращи имена, на конкурси и спечелени награди...

 

People of art преди 11 години

За Рут Колева 2012-та беше година на успеха, на предизвикателствата, на запознанства с респектиращи имена, на конкурси и спечелени награди.

Тя стана притежателка на най-престижното отличие "БГ Изпълнителка", пя на почти всички фестивали у нас и революционно израстна от ъндърграунд фънк и соул певица в любимка на публиката и в доста преспективна родна знаменитост. 

Преди месеци Рут издаде великолепно EP - "Future Sweet", с цели пет песни в него. И докато парчетата, поднесени с много любов и изпълнени безкомпромисно добре от нея, които намерихме вътре все още ни действаха, тя почти записа и чисто нов голям албум. Талантливата госпожица Колева не спря до тук и точно по Коледа на 25-ти поднесе "Коледен Соул за Душата" на всичките си фенове и приятели в Sofia Live Club, а сега с нетърпение очакваме и Новогодишния й рецитал в столичния клуб BLENDER, с който тя ще даде началото на 2013-та.

Решихме да ти покажем изминалата година през призмата на човек, който е имал едни наистина бурни и динамични 12 месеца, работил е много, не спира и сега, и често е фактор за парти настроението на голяма част от екипа ни.

Как се е чувствала през тази година, дали съвпадат любимите ни партита и къде не успя да присъства, ни разказва Рут Колева малко по-надолу...


Най-якото парти, на което присъствах през тази година беше... Amsterdam Dance Event, защото в целия град кипеше от жестоки партита във всеки бар, клуб и пространство, а Рейчъл Роу и Kink представиха България доста подобаващо.

На EXIT също беше жестоко. Запознах се с Ерика Баду, което беше невероятна емоция за мен.

Spirit of Burgas
отново беше силен, аз участвам за 4-ти пореден път и вече ми е традиция.

Партито, на което много исках да отида, но не можах... беше концерта на Red Hot Chili Peppers. Любими са ми. Също така ми се плаче, че изпуснах и North Sea Jazz Festival в Ротердам.

Любимите ми парти дестинации в София (България) са... Mixtape 5*, Blender, Sofia Live Club!

Музиката, която слушам там е... Различна, но винаги качествена!

А атмосферата... София Лайф ми дава топлината и класата, която е нужна за един качествен експириънс на концерт на живо в клуб. Звукът е абсолютно перфектен, а персонала изключително любезен!

Микстейп е тип зала - клуб, нещо като Black Box, едно време, но в по-добър вариант.

Блендър пък е новото hip заведение в столицата, аз му пях на откриването и още тогава ме впечатли с това, че е различно като дух и атмосфера.

Най-често излизам със... себе си. Предпочитам да съм независима и да мога да обикалям приятните места, без да се съобразявам с компанията. Пък и на всякъде засичаш познати и приятели!

Срещам известни лица предимно на... частни събития, сега около празниците има доста.

През 2013 г. искам да видя (чуя, потанцувам на...)... Обикалят ми се Фестивали! Нямам още строг план!  

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра