Следва

Прожекция на филма "Езоп" с Георги Калоянчев

Нова година, нов късмет! Ким Кардашиян е бременна

Риалити звездата и Кание Уест са заедно от април миналата година, за нула време се превърнаха в една от най-обсъжданите звездни двойки, а вече дори чакат и дете...

People of art преди 11 години

Една от най-обсъжданите двойки не само в Щатите, а и по цял свят скоро ще има дете. Новината за бременността на най-богатата риалити звезда в САЩ Ким Кардашиян издаде нейният любим Кание Уест. 

Бъдещият татко се опитал да запази тайната, но в крайна сметка разбрал, че е много трудно с толкова много роднини това да се случи. Затова по време на концерт в Атлантик Сити помолил да спрат музиката, за да може да поздрави половинката си.

"Спрете музиката и вдигнете шум за майката на детето ми", казал Кание и посочил Ким в публиката. После се похвалил и в социалната мрежа Twitter, където написал: Ким Кардашиян е бременна!

Сред хората, побързали да поздравят двойката, са и сестрите на Ким - Клоуи и Кендъл.

Слуховете за бременността на Кардашиян се появиха преди няколко дни, когато хубавицата беше забелязана в гинекологично отделение. Там постъпила, за да облекчи сутрешното гадене от бременността. Новината била потвърдена от представител на риалити звездата, твърди сайтът Just Jared.

Ким и Кание са заедно от април тази година и за нула време се превърнаха в една от най-обсъжданите звездни двойки. И понеже хората не спират да коментират порно клиповете на красавицата, нейният мъж реши да ги възпее, за да покаже, че миналото й изобщо не го притеснява.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра